• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    NYX: na logovaci strance v ceske vcerzi vidim "výchozí skin", coz je imho neco uplne jineho, nez "restore default design". Od "vychozi skin" bych ocekaval, ze se mi na jednu seassion nastavi defaultni skin, ale priste budu mit zase ten svuj (pokud si to v nastaveni nezmenim).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NYX: tyjo, tolik tlacitek! :D (nemam tam ani jedno)
    NYX
    NYX --- ---
    delate neco spatne :)

NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    NYX: Ve FF ani v IE ji tam nemam(ani po vyprazdneni cache).
    NYX
    NYX --- ---
    ADMIX: ja to ted zkusil a mam to tam. zkus jinou verzi opery...nebo si stahni nejaky prohlizec :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NYX: nechci trollit, ale v opere to na login page nemam :))
    NYX
    NYX --- ---
    NINE_OF_NINE: hned pod tlacitkem prihlasit - [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Ted je vypnuti kontroly ip kde?:). Ted me nyx.cz 2x vyhodil i kdyz ji mam par let vypnutou. Na uvodni uvodni strance to nevidim (jsem za proxy, ale mel bych mit stranku aktualni).
    NYX
    NYX --- ---
    smazane se neukazuji, zas jen presouvat to sem a tam nehodlam :) takovahle statistika pro spravce by mela stacit

KOMPAS: zalozka prava
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    ESTEN: Hezký nápad, ale nějak nemohu najít, kde se ukazují ty smazané (jsem majitel klubu, mazal jsem právě teď jeden starý cizí příspěvek).
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    k tomu bugu http://nyx.arachne.cz/mantis/view.php?id=547 -- to by meli defaultne videt asi vsichni, kdo maji pravo mazat prispevky, ne? A bylo by krasny, kdyby se to dalo (opt-in) otevrit vsem, nebo aspon vsem s premiovkou, pokud to zere moc zdroju..
    NYX
    NYX --- ---
    STEMBUS: spravne jmeno/heslo a jakakoliv ip projde bez ohledu na to, co si tam zaskrtnes. co normalne neprojde je, kdyz nekdo prijde s tvojim session id ze spatne IP - to ale s loginem nesouvisi.

ty moznosti jsou videt jen kdyz uz mas neco napsane v policku pro login...a hnusne to je, ale nebavi me kazdou chvili nekomu resetovat skin nebo poslouchat, jak se nemohou nalogovat apod...jestli te napada lepsi reseni, sem s nim :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NYX: takže kombinace správnej login + špatná IP neprojde pokud si na login page zaškrtnu to "bez kontroly IP" ??? a když už nic tak..minimálně je ta login page dost hnusná s těma všema možnostma tam, ale to je subjektivni detail no :)
    NYX
    NYX --- ---
    KAPLIK: to by se tam muselo neco refreshovat - nemas nekde pusteny treba nejaky firenyx apod?
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    NYX: hm, me to vykopava i kdyz to zaskrtnu... login, zaskrtnu, prihlasim, 2minuty funguju a pak me to vykopne... ip adresu mam furt stejnou...
    nemuze tam delat problem druhy prihlaseni? (mozna sem zustal prihlasenej na nyxu v praci)
    NYX
    NYX --- ---
    STEMBUS: no on se vypne az v okamziku, kdy se uspesne zalogujes, tj. znas spravne heslo. dal uz to funguje uplne stejne jako driv - tj. i pokud nekdo zjisti tvoje session id, nemuze si ho jen tak nastavit a vydavat se za tebe (pokud neni na stejne IP adrese).
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NYX: hele a k čemu to teda v tuhle chvíli je? Chápal jsem to jako jakejsi "ochranej" prvek, kterej v tuhle chvíli pozbyl platnosti - když je možný ho před každym loginem vypnout. Takže k čemu, že to je? :)
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: koukam, ze nejsi prvni, jeden dalsi clovek s takrka identickou IP si dnes stezoval, ze ho to zacalo vykopavat...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: dokud si neudelal tuhle zmenu, tak se mi adresa nezmenila - dneska poprve jsem dostal u stejneho ISP jinou z jeho segmentu... ty za to muzes! :)
    NYX
    NYX --- ---
    ja dneska premistil to vypinani kontroly ip adresy z nastaveni (kde to bylo trvale) na uvodni stranku (kde je to jen pro dane prihlaseni) - tj. je dost mozne, ze jste to meli dlouhodobe vypnute a ted se to projevilo.

takhle pred loginem to ma vetsi smysl, kdyz do nastaveni by se clovek casto vubec nedostal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KAPLIK: taktez - a vzdy kdyz se podivam na mojeip.cz, tak nesouhlasi s tim co najdu v https://www.nyx.cz/index.php?l=user;section=logins :)

muzes vypnout kontrolu ip pri prihlaseni
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    ted me to asi 4krat vykoplo ze se prej zmenila moje IP adresa, pricemz sedim furt u toho samyho kompu a IP adresu mam furt samou (a po prihlaseni me to nehlasi ze bych se hlasis z jiny ip adresy)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam