• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    (myslím filtrování hodnocení příspěvků)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NYX: Asi by tam měla být reciprocita. Nejspíš není úplně košer, že kdokoli má možnost třeba filtrovat příspěvky v "posledních" jen tím, že si tě přidá do "přátel". Tohle bych zobrazoval jen pokud se mají v přátelích navzájem.

    Myslím, že tahle reciprocita je celkem standard, viz třeba možnosti nastavení soukromí na Telegramu.

    Plus teda jeden z důvodů pořízení prémiovky bejval možnost skrýt sledované, což s přepisem zmizelo. Tam by se nabízelo to případně taky umožnit zobrazovat jen přátelům. 🙃
    NYX
    NYX --- ---
    No moc si to neumim predstavit kdyz se tim samym nastavuji ignory, viditelnost a tak...a neco z toho by se potvrzovalo, neco ne. Byl by v tom asi docela gulas.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: njn, ale tam jsou porad apostrofy misto uvozovek ;-(
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    NYX: jo sorry, toho jsem si nevšimla. Já to vždy kopírovala právě z RPG
    NYX
    NYX --- ---
    ROBIN_SNNS: Kdyz zacnes psat <, tak to spoiler nabidne, ne?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Docela by se mi vedle tlačítka pro přílohy hodilo i tlačítko pro spoiler, které by do vstupního okna vložilo spoiler rámec, formátový třeba takto (ukradeno z diskuze o RPG):

    spoiler zapiste takto:
    spoiler: ( #ceho_se_spoiler_tyka# )
    #zde_vlozte_spoiler#
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Tak umožnit zobrazit i nezmenšenou, byť ne jako default? I dnes tu možnost mám, jen se u toho uklikám...
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: No moc se mi nechce k fotce ukladat tolik velikosti. A jak to zapocitat pak proti dostupnemu mistu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    U fotko klubů to omezení na 1600px zbytečně rozmazává fotky - nutí mne to nahrát ji tam přes osobní - soubory a pak linkovat, zbytečné kroky navíc.

    Co třetí možnost uploadu, krom 1600px a přílohy, kdy by se do postu vložil zmenšená fotka, ale byla prokliknutelná na původní velikost?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    VYHULENY_UFO: Já s ignory nemám problém, rozbití mě zatím nikde netrklo :)

    Z globálních sítí mám samozřejmě email, ale nikoli FB, instagram, twitter ani tak nic. Zato mám mraky účtů po různých českých serverech jako nyx, okoun, poradna, robodoupě, hwkitchen, .... a taky spoustu lidí v reálu, mnohé z dob, kdy tu globální sítě ještě nebyly ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    v dnesni dobe ma na globalnich sitich ucet i militantni bezdomovec, ktery zije ve stanu nebo v dodavce na parkovisti
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GILHAD: vzhledem k tomu, jak je nyx promoreny ignory, je z "rozbita" vetsina klubu. ne nemam s ignory problem, funguji i na jinych socialnich sitich, dokonce i na tech globalnich, kde ma ucet skoro kazdy. neverim prilis, ze jsou tu lidi, ktery maji ucet jen na lokalnim ceskym nyxu a na globalni siti nikoliv.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    VYHULENY_UFO: No, já prémiovku nemám a s NYXem to mám tak 50/50 informace/ptákoviny.
    A na NYXu se pravidelně potkávám i s lidma, se kterýma se jinde nepotkám.

    Co se prémiovky týče - občas ji v rámci nějaké propagace na chvíli dostanu a zatím jsem tam nenarazil na funkci, která by mě lákala, zatímco některé funkce se mi tam nelíbí - ale co, neplatím, tak si nestěžuju, ono to vždycky brzo pomine ...

    VYHULENY_UFO: Tohle by znamenalo totálně rozbít spoustu dosud fungujících klubů - teda, pokud by to nebylo jen jako zaškrtávátko pro vyvolené "schovej mi příspěvky od těch socek, ať je nevidím já (ano/ne)" a nevyvolení by je viděli pořád a vyvolení by si mohli dát klapky na oči ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: To si nastavíš u daného klubu, jestli chceš aby plebs mohl dovnitř mlčky obdivovat elitu, nebo to bude jen pro konzultace elit s ostatními na úrovni :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VYHULENY_UFO: to je asi pravda, no
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KID_MCHUTT: ja myslim, ze i premiovi uzivatele recyklujou memy z twitteru, facebooku ci tiktoku. taky si totiz myslim, ze kazdy uzivatel nyxu ma ucet i jinde a i ja potkavam na twitteru ikony a prezdivky, ktery znam z nyxu. proste, kdyz chces informace, jdes za informacemi, kdyz chces navstivit lokalni hospodu, jdes na nyx... a nevim jak ty, ale ja se ani v hospode nedruzim s kazdym ozralym blbem, ktery ji navstivi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VYHULENY_UFO: jasně, ale kolik memů bys neviděl, kdybys viděl jenom premiové uživatele? :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KID_MCHUTT: pokud se chci neco dozvedet, tak jdu jinam. pro me je to tady o zabave, troleni debilu a nadhledu, protoze 100x recyklovany diskuse, memy a nazory, ktery vidim i jinde, nejsou to primarni, co me zajima. a ze se tady recykluje o stosest, je to videt treba v politickych diskusich. babisovi marketaci vypusti nejakou kravinu a i tady ji pak toci jak kacu nudici se lidi.

    ja proste premiovkou ocenuju pana Nyxe, ktery se tady tomu venuje uz pres dvacet let, i kdyz by urcite nemusel, dopral mi spoustu zabavy, legrace a mohl jsem diky nemu zabit hromadu casu, ktery bych jiste vyuzil jinde a lepe. dodrzuju mu pravidla, nedelam si multaky, tak co vic chtit...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VYHULENY_UFO: s tím nemám problém, ale pro mě je prémiovka primárně o bookmarcích (ano jsem líný) a invisibilitě, ne o tom, jestli někdo má pětistovku nebo ne :) tohle imo není dobrý nápad, i od lidí, co na to nemají, nebo z nějakého jiného důvodu nechtějí premium mít, se dá dozvědět ledacos zajímavého - proto sem snad člověk leze, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam