• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIKNová média > kyberkultura, umění interaktivních médií, digitální média, transhumanismus
    BARD
    BARD --- ---
    NOGEEK: jak to dopadlo?
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    HHANULKA: ozvi se do Lupy, tam mají rádi tyhle cool stránky
    FISHEYE_100
    FISHEYE_100 --- ---
    HHANULKA: Stránka s obsahem "Vítejte" se moc nedoporučuje asi od roku 2004.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    kdyby se někomu chtělo na upozornit na hodně blbou stránku za 700 tisíc
    Městská část Praha 8
    http://www.nedejmejimsanci.cz/
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RUDIEE: to nevím, jestli smím...
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    SINSEMILLA: nepodělíš se o dojmy? :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NOGEEK: Ted jsem s nim byla na kafi a slysela vsechny dojmy z prvniho dne ustniho.. Jinak do pohovoru nezasahuje a neurcuje body, takze se bat nemusis..
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    SINSEMILLA:
    SUPEREGO:
    KORINKOWICZ: díky za tipy
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    NOGEEK: olol
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    SUPEREGO: stejně se nejvíc bojím Jakuba Fialy, ten pán je přísnej!
    :)
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    SUPEREGO: tak chapu že je to love brand a mám to tak i když tam nestuduju a třeba ani nebudu
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    SINSEMILLA: Vítek Šisler tam nebude, bo je někde v zahraničí na konferenci.

Ale žádnej strach z toho ústního – když jste přesvědčený, že na snm chcete studovat, máte načtené nějaké základní věci jako McLuhana, remediaci, Manoviche a Crosbieho, víte co je to Mashable a RWW, tak to dáte jako nic. SNM je lovebrand, všichni ho milujou, takže se spolehněte, že proti vám budou sedět normální lidi.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NOGEEK: já si třeba ústním dost polepšila.. tak tfuj tfuj.. dejte vědět..
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    SINSEMILLA: diky mmoc bude to zajímavý, ty body z prvniho kola asi moc rozhodujicí nebudou
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NOGEEK: v komisi byl josef šlerka, martin souček, tehdejší tajemník (letos tam bude současný), pak jan brejcha (asi) a štogrová-jedličková (ale ta už tam není). počítám, že tam letos ještě bude vítek šisler (dělá počítačové hry) nebo hana ovesleová (interakční design).. možná tam ten souček nebyl, nevim už, bylo jich docela hodně

já jsem třeba říkala, že mě zajímá umění, tak se mě ptali, co jsem třeba viděla a protože jezdím hodně do zahraničí, tak jsem mluvila o tom. a pak jsem psala DP na využití médií v muzeologii, takže nakonec jsem byla docela konzistentní.

nevím, jak moc budou vyžadovat ten projekt na DP, ale je třeba dobrý vědět, jestli tě zajímají social media, třeba navhrování aplikací nebo obecněji ten interakční design, umění nebo já nevim co...

a z toho seznamu literatury se mě zeptali na jednu knihu a právě to, jaký má vztah k tomu umění
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    SINSEMILLA: díky za info, bude to těžké vybrat si to na co se zaměřit, nepamatujes se co tam bylo za komisi? opravdu se ptají proc to chci studovat? taky doufam ze tam nemusim mit kvadro :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: A ted koukam, ze o te diplomce to tam je..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Tak rada od cerstve absolventky.. Me se ptali na bakalarku, byla z oboru, tak jsem mluvila o svem vyzkumu. A pak se taky ptali, jakym smerem bych chtela studium smerovat, ze za dva roky clovek nema moc casu hledat o co jde, takze taky mit mozna v planu vysek oboru, ktery vas zajima.
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    Sympozium na téma participace a aktivity publika v nových médiích. Registraci nutno provést do zítra. http://www.lupa.cz/zpravicky/superman-medialnich-studii-prileta-do-prahy/#utm_source=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam