úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MIKLO
reference:
+52
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám : 46 inzerát
nabízím
Prodám stolní PC
AMD Sempron 2800+, 17" lcd monitor, nová klávesnice logitech
Prodám stolní PC. Stáří 4 roky. Používané jen pro kancelářskou práci, dva roky stálo uskladněno a nepoužívalo se vůbec. Konfigurace: AMD Sempron 2800 (1.6 GHz), 512 mb ram, hdd 70 GB, grafika je něco od ATI, myslím, že celkem slušná (na svou dobu). Bohužel PC má jen CD-RW mechaniku a taky je ulomený jeden pant u dvířek (je to vidět na jedné z fotek), takže dvířka musí být zavřená, aby se neválela po zemi (po stole). Není to žádný extra prob, ale pro pořádek píšu. Taky jsou přítomny drobné oděrky (párkrát se stěhoval). Na skříni je zepředu displej, který ukazuje teplotu procesoru, otáčky větráku a podobné srandy. Dále je k PC sedmnáctipalcový LCD displej Proview, nová klávesnice Logitech Ultra-Flat a myš Genius Netscroll+. Nedávno jsem jej chvíli používal jako náhradu za mrtvý notebook. Internet, filmy, MS Office, nějaké hry, všechno běželo úplně v pohodě. Myslím, že po menším upgradu ještě dobře poslouží. Poskytnu třídenní záruku na odzkoušení.
Cenu si neodvažuju navrhnout, je mi jasné, že nemůžu chtít moc, ale aspoň nějaké drobné bych za něj rád dostal. Nabídněte, prodám nejlepší nabídce. Také upřednostňuji osobní předání v Praze, nechci to nikam posílat. Případné dotazy a nabídky směřujte do pošty. Díky.
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání v Praze
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam