úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MOWE
reference:
+8
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pro tisk : 2 inzerát
tisk : 5 inzerát
pro : 100 inzerát
digi : 1 inzerát
nabízím
upravit JPG. návrhy do digi formy pro následný tisk na textil
type: brigade-work / one-time job
prosím o úpravu 10xVZOR.jpg v grafickém SW pro následné použití při potisku textilu - VCELKU SPĚCHÁ - DĚKUJI
Prosím někoho zručného, odpovědného a férového o "zatím snad" jednorázovou spolupráci v oboru počítačová grafika-úprava obrázků.
Jde o úpravu 10 vzorových "černobílých" obrázků v softwaru k tomu vhodném, pro další použití v textlní tiskárně.
Konkrétněji půjde o vyrovnání kontrastu a vybarvení. Dále o opravu kontur-linií. Nejedná se o žádnou vlastní invenci ale pouze o řemeslné zpracování zadání do mnou požadované formy.
Jsem z Prahy a taky pouze z Prahy anebo blízkého okolí hledám někoho se zájmem o tutu spolupráci.
Jde o rychlost, protože mám investora s hototvostí, který mi zainvestuje nákup triček a veškeré práce na výrobě. A protože sám sem chudý jak kostelní myš je to taková malá šance malinko podnikat s něčím originálním a svým. Pro případné zájemce o nabízenou spolupráci výše, pak toto znamená i potenciál dalších zakázek. V případě dobře odvedené práce za kvalitní cenu.
CENA BUDE URČENA DOHODOU MEZI MNOU A NĚKÝM AŽ PŘI PROBÍRÁNÍ SE ZADÁNÍM ATD.
NEHLEDÁM PROFIFIRMY, ALE NĚKOHO SPÍŠ "DIY" NA PROFI UROVNI.
OBRÁZKY SOU VELICE KVALITNÍ A ORIGINÁLNÍ PRÁCE. Z TOHO VYPLÝVAJI I VEŠKERÉ MÉ SOUČASNÉ I POZDĚJŠÍ AUTORSKÉ NÁROKY NA DÍLO.
Možnosti a ceny dopravy
PRAHA, blízké okolí (MHD)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam