• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek

rozbalit záhlaví
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Ta první se mi moc líbí! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    ehm dalsi kravinky :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KNOURINKA: DIKY ! :))
    jeste vymyslet koncept klauzury na tema slabikar, che. kreslila jsem si o vikendu atomovku, tak me napadlo udelat slabikar krasna. Od A napr atomovy hrib (niciva krasa) B - boubelka, krasa zenskyých krivek atd. :) ten dolejsi obrazek kolaze by mohlo byt treba T, jako ticho. Krasa ticha.
    nejak zkloubim ten fotoatelier a budu delat asi takovyhle experimenty. jinak mam uz pokresleno asi 40 stran ve skicaku !! tak se teste ve skole :) a dnes ti drzim palce u referatu, ktery sis urcite dobre pripravila :)
    KNOURINKA
    KNOURINKA --- ---
    TÝ JOJO CAJO TY KOLÁŽE JSOU FAKT SUPR MYSLIM, ŽE TI TO VÁZNĚ SEDNE JEN TAK DÁL :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a jeste jedna noha, at je co kritizovat, pri tom nekolikadennim leceni doma, traveny kreslenim a kreslenim :)

JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: jesi hrabě tobě, tak mně taky, protože mně se to taky líbí!!
    chvilku mi přišlo trošku odpuzující to slizský tam, ale když už vím že to nejsou červíci ale cibule, tak je to v cajku:))
    CAJA
    CAJA --- ---
    takova blbustka z nudy :) nemuzu si pomoct, ale me osobne to prijde tak bizzare az se mi to libi, asi mi uz fakt hrabe :))

RAEL: dik :)
    RAEL
    RAEL --- ---
    CAJA: Tohle je super!
    CAJA
    CAJA --- ---
    a mam na tento semestr opet zapsanou ilustraci, a dozvedela jsem se, ze opet budem delat komix ! dokonce na stejne tema..tak aspon mam uz praxi. uz jsem si i vybrala vedce Oppenheimera, ktery zkontruoval atomovku. uz se tesim, jak to vytvarne pojmu, na celou A4 nicivou krasu vybuchu.
    CAJA
    CAJA --- ---
    koukam, hlavne, ze se vzdycky najde neco , co se da pochvalit, uf :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    prvni figury noveho semestru.

malba se docela povedla, kdyz si clovek odmysli hlavu, ktera je moc mala, uvedomila jsem si to az na konci, a uz jsem to nestihla predelat ( dost to kazi) - ale pochvaleno tahy stetce

u kresby jsem hlavu zase nestihla :)) a ma spatne nohu o tom vim. ale byla mi pochvalena modelace :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: o diky za uznani :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: jsem zvedava co na moji uchylny skicak rekne nase vedouci atelieru, fakt zvedava :))

plzensky knihovnik je sympatak. postarsi pan v klobouku, elegantni hul, motylek a jmeno Ilja Šedo. myslim, ze ma i smysl pro humor, vzhledem k tomu, jake vsechny moje poznamky zkousl :)
    k iluminaci, ke ktere mam v pondeli referat ( tady blby odkaz, ale pro predstavu http://sisyfos.zcu.cz/matika/predm1/obrazy/kodex.jpg)
    jsem komentovala postavy ve stromech, ze to jsou takove opicky :)) a kdyz jsem se udivene ptala, kde ze je ten Jeruzalem, kdyz se to jmenuje Vjezd do Jeruzalema, tak knihovnik suverene odpovedel, ze hned za rohem :)

kuchyn vam milerada vykreslim, v patek dodam dve deti, stetce a barvy, a v nedeli si je zase vyzvednu.a ze jsi kamos, tak to budes mit zadax :))
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    ac nerad, tak musim vzit cast sve kritiky zpet! :) koukal jsem Caje na ruku (original) a je to sice od prirody krute a lehce zvrhle, ale Caja ma skutecne tak vybouleny zapestni kloub, takze anatomicky zrovna toto sedi.. 8-)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    lebky s maslickou jsou moc pekne uchylny, Caja je takovej nekromantik ;)

CAJA: Jdes do toho po hlave a to je dobre! :) Moc se s tema profesorama nesmis mazat. Jak vypada takovy bezny "plzensky knihovnik"? Pojida banany a dela oook ooook? ;)

Premyslim, ze bych si od tebe (ci od tvych trpasliku, podle ceny;=) necham "vymalovat" kuchyn. Mame to tam takove mdle a nedovybavene a nejaky hrbitovne-slunickovy motiv by se hodil. :) Vyborny, ze se vam to podarilo takhle rozjet!
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: takže jsi fakt realizovala lebky s mašličkou...to tedy koukám :-D ale jdu šít, uvrhlo mě to do mírné deprese. No a na zaklínače žab i uspávače hadů se těším v příštím týdnu, pro mě premiérovém. Vítejte opět v Bradavicích :-D
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: ha ! :))
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: uff, teď jsi mě dostala, začla jsem dumat nad tím, čím jsem tě tak mohla inspirovat... bo shodou okolností jsem nedávno udělala podobně úchylně barevnou věc ve škole, ale nechápala jsem,jak o tom víš:)) Nakonec mi došlo, že tě neinspirovala moje barevnost, ale lebky s mašličkou;)) Good! :-D
    CAJA
    CAJA --- ---
    novy skicak. na letni semestr. ze srandy jsem zkusila trochu uchylne fialovyyy :) uvidim jak to budu snaset, kdyztak na nem jeste zapracuju.
    (nechala jsem se inspirovat jaminou :)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak mi zacla skola. predmety tentokrat spise teorie hodne, same dejiny. na predmet dejiny knizni kultury mame prijemneho plzenskeho knihovnika, ze zapadoceskeho muzea (byli jsme pak u neho v knihovne, a ta je opravdu krasna, nekdy nafotim)
    s nim probirame takove veci jako rukopisy atd. mame zadane referaty, mohli jsme si vybrat clanky. tak jsem si vybrala Ikonografie Vjezdu do Jeruzalema, vysehradskeho kodexu. tak nejako jsem mela dobrou naladu a kecavou, tak ja na nej, ze mam dotaz, ze ten vjezd to je jako takovej ten krestanskej vjezd joo ? a on jen pozdvihl oboci v udivu. pauza, pousmal se, a rekl, ze samozrejme. ja nato, no jo no, ja to tedy nejak preziju :) jsem trochu uvolnila atmosferu, che :) a to nechteje ani vedet, co jsem vsechno nakecala, kdyz jsme u nej byli v knihovne. sme vesli, a on se objevil, ze prej se mu zdalo, ze zaslechl vrznuti dveri a ja jen, hm no vy uz tady znate kazdou parketu co :) atd atd. ale myslim, ze to setkani vzal statecne.
    akorat se uz ted bojime zkousky, bude asi pekne prisnej.
    pak mame zabavny predmet anatomii, ktery mame na lekarske fakulte, v technicky vymazlene ucebne, prednasi takovy ten pan doktor v bilem plasti. celou prednasku macha rukama a pri tom rika straslive vyrazy, popisujice vsechny mozne ruzne ohyby rukou, trubu, nohou, no proste vsechno co se hybe :) bylo to az tak absurdne mimozni, pripadala jsem si jak v pohadce, carodej mava rukama, rika ruzne magicke formule. ja nerozumim jedinemu slovo, jen doufam, ze me nepromeni v zabu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam