úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZEKY
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
LAMPY : 1 inzerát
sháním
POLICE, ZRCADLA, LAMPY
Jsem jako smrt, beru všechno! Sháním max. dvě police, avšak jakýkoliv počet zrcadel a lamp, i ve špatném stavu - můžu platit v hotovosti, vašich oblíbených naturáliích, ale mám také ještě rozsáhlou sbírku dámské garderoby včetně doplňků.. :) PRAHA
Pražačky a pražáci, než se v září definitivně vydám na nákup věcí do bytu, raději se ujistím, jestli tu doma náhodou někdo nemá přebytečné...
- police v tomto stylu
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40103727
prostě něco menšího, lehčího, co se nevrtá do zdi a dá se příjemně stěhovat
- velké zrcadlo v rozměru od cca 90x40 cm do rozměru, co projde průměrnými dvěřmi
- lampu (ideální by byl teda dlouhý kabel s žárovkou na konci, ale beru vše! třeba i vánoční žárovičky, co z poloviny dosloužily..)
Ozvěte se i pokud vám něco z toho například strašným způsobem "vylepšily" děti a nechce se vám to dávat do původního stavu. Police by se mi hodily max. dvě, zrcadel a lamp (i těch "na vyhození") si vezmu klidně více od více lidí :)
Prosím, ozvěte se mi sem, nebo na mail alenajulie@gmail.com, dohodneme se - můžu platit v hotovosti, vašich oblíbených naturáliích, ale mám také ještě rozsáhlou sbírku dámské garderoby včetně doplňků.. :)
Děkuji.
Možnosti a ceny dopravy
Bydlím v centru, vše si odvezu sama :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam