úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
OTTO_MTOJE
Zatím žádné reference.
nabízím
Thajské masáže
nabídka thajských masáží velice výhodně
Zdravím přátelé,
máte-li zájem vyzkoušet thajskou masáž, která pomáhá protáhnout a posílit celé tělo (nazývá se občas také jóga pro líné:), přivede vás k zážitku hluboké relaxace a uvolnění. Zahrnuje masáž chodidel, nohou, protažení nohou a zad, masáž břicha, hrudi, rukou, dlaní, masáž šíje, hlavy a obličeje. Celá masáž probíhá nasucho a přes oblečení, takže se nemusíte ničeho bát ;)
S dnešními cenami masáží je to bohužel pro mnohé nedostupná záležitost.
Já jsem nyní v situaci, kdy toužím po tom mít dost praxe, abych služby, které nabízím, zdokonalil, seznámil se s různými typy lidí a těl, proto vám nabízím masáže za myslím velmi výhodné ceny - základní masáž celého těla, kterou vřele doporučuji, i když zabere cca 2-3 hodiny, ale stojí za to si je vyhradit, nabízím za 500 Kč, nějakou odlehčenou verzi trvající 1,5 hodiny, pokud se nám společně nepodaří nalézt tolik času, nabízím za 250 Kč. Kratší masáž lze zaměřit na část těla, která je vaší prioritou.
Nemám bohužel zatím žádný masérský salón, kde bych zajistil naprosto luxusní podmínky, ale budu se snažit vše zpříjemnit, jak jen bude možné, alespoň příjemnou hudbou. A především svojí plnou pozorností, která bude naslouchat potřebám vašeho těla.
Masírovat můžeme buď u mě doma nebo u vás doma, stačí v podstatě nějaký kus země, nejlépe s kobercem, kam se dá lehnout a kde je kolem trocha prostoru pro manipulaci.
Tak pokud vás nabídka zaujala, tak se mi ozvěte. Pokud byste kdokoli potřeboval ještě větší slevu, tak se nebojte ozvat, podle situace se pokusím vyhovět (pokud nebudu mít třebas už veškerý volný čas zabraný).
Tak se budu těšit na společně prožité hezké chvilky s masáží ;)
Jirka
Možnosti a ceny dopravy
350 Kč za cca dvě hodiny masáže, 250 Kč za hodinu a půl masáže
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam