Pozor - Pouze zkušenějšímu chovateli, nadšenci nebo odpovědné osobě, určitě né jako šílený dárek kamarádovi k narozeninám!
Nabídka
Nabízím dospělého, nádherného a hlavně zdravého Hroznýše Královského, starého necelích pět let. Nabyl téměř maximální velikosti na poměry zajetí, ještě kousek může vyrůst (v závisloti na stravě). Dosavadní podávaná strava se skládala s labolatorních potkanů.
Nikdy jsem ho neměřil, ale podle odhadu s velikou rezervou měří přes 2 metry. Pohlaví jsem odborně nezjišťoval, avšak měl by to být sameček.
Za dobu jeho bytí mě pouze dvakrát štípnul. Agresivní určitě není, zmíněné štípnutí přisuzuji jeho nezvyku na můj (velmi nervozní) kontakt.
Důvod prodeje je hlavně čas, kterého mám zoufale málo. Také jsem se svou pasivitou, které jsem byl vystaven dlouhou dobu, od hada odpoutal a on mezitím vyrostl. Nyní se na něho bojím šáhnout a nemám čas dělat rutinní úkony, které jsou potřeba.
Příslušenství které je potřeba prodávám po spolu s mazlíčkem, jako celek.
Terárium je velikosti ZHRUBA 150 x 150 x 40 cm, bylo vytvořeno na míru a to pro ještěra.
Vně terária je zabudovaná UV zářivka (samotná zářivka potřeba vyměnit) s paticemi a adaptérem a topné těleso (hliníkoví květináč na míru, žárovka 60W+).
Díky rozloze terária je v méně vyhřivaných prostorách potřeba další topné těleso.
V teráriu je vertikálně vestavěný kmen exotického stromu, ještě nedávno prostor vně kmenu poskytoval útočiště pro odpočinek, toto však mazlíček odrostl.
Cena
Vše prodám jako celek za 12 500 Kč. Nabídka je již tak velmi podhodnocená, pro obhajení ceny uvedu jednotlivé kupní ceny.
Terárium - 20 000 Kč (na míru se zabudovaným kmenem a ostatními tělesy)
Osvětlení - 3 500 Kč (Adaptér a UV zářivka, topná lampa vyša)
Plaz - 1 500 Kč (současnou cenu odhaduji přes 4 000)
Addendum
Ke zvířeti je chována velká sentimentální hodnota, proto bych ho nerad prodal pod nesprávná křídla, resp. horší než ty má.
Veškeré info rád odpovím na tel. 725283054 nonstop, buď tam budu nebo né..
Díky