úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MOWE
reference:
+8
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
vizualizace SketchUp : 1 inzerát
SketchUp : 1 inzerát
vizualizace : 1 inzerát
sháním
tvorba vizualizace SketchUp 8 (freeware)
vytvořím podle zadání počítačovou vizualizaci v programu google SketchUp
Nabízím 3D zpracování vnitřních prostorů, objektů, produktů, venkovních ploch a podob. v programu SketchUp 8
Používám program od Google, SketchUp 8 ( verze zdarma ) a tento program je zcela dostačující pro mnou nabízenou službu.
Ve SketchUp8 už mám dost naděláno a troufám si na zakázku pro někoho se zájmem o 3D zpracování jeho projektu. Např. prostory k podnikání, jednorázová potřeba v rámci zaměstnání, školy, obchodu apod.
Napište mi na email co potřebujete narýsovat a vizualizovat do počítače (následně si výsledek budete moci prohlížet ze všech perspektiv, včetně one-person pohledu) Výsledek pak lze zobrazovat s max. i min. přiblížením (max. do kilometrů, min. do milimetrů)
Na emaily se základním popisem požadované práce odpovím do 24h. Tedy jestli to dám nebo ne (popravdě-nemám potřebu slibovat zázraky na které nemám) Až poté se skrze email/poštu domluvíme i na termínech a podrobnostech Vašeho zadání. No a jestli toto vše dohodnem, určitě bude vhodné se i setkat osobně na Skype nebo venku ve městě (mám pár vychytaných lokalit s wifi a poho atmosférou)
Za případnou finanční nebo i jinou odměnu budu rád. Klasická odměna ale není podmínka případné spolupráce. Jedniné co si předem podmiňuji je právo hotovou (tzn. úspěšnou) vizualizaci používat v mých pracovních prezentací (mám pak zásadu, že nikdo třetí ode mne v budoucnu nedostane/nekoupí žádný výsledek z předchozích zakázek).
Zkušenost mám především s desingem objektů a pak až interiérů. Konkrétně např.zvládnu návrhy herních ploch (paintball, warhamer, desk.hry apod.) Zvládnu i desing součástek a dílů.
Předpokládám že taková práce bude trvat týden až měsíc ( podle přání na detaily. např. udělat pohled zvenku na fásádu a střechu je rychlovka. Ale pokud by byl zájem se podívat do interieru, časová náročnost roste úměrně tomu kolik prvků v interiéru si přejete vizualizovat. Pouze omítnuté chodby a pokoje je taky rychlovka. Plně vybavený byt a celý objekt takto třeba i s detaily konstrukčních prvků pak třeba i měsíc a déle )
Zvládnu vlastní návrhy desingu herního prostředí počítačových her. Od základních artefaktů po celé systémy bunkrů-továren-městké infrastruktury a zástavby apod.
Možnosti a ceny dopravy
PRAHA 2, stanice na trasách metra A-B-C
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam