úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ACLM8
reference:
+9
nabízím
Jablotron CL-305 Click
Jablotron CL-305Click univerzální dálkové ovládání
Prodám Jablotron CL-305Click. Dostal jsem ho k autu, ale nikdy jsem se nedostal k jeho instalaci. Plně funkční, jako nový, pouze jeden dalkový ovladač má osoupané tlačitka, druhý je naprosto nový, zabalený. Vše je vidět na fotkách! Bylo chvilku na Oktávce, než jí kamarád zastihl s totálkou... ;) Na ceně se můžem ještě domluvit...
http://www.elcar.cz/dalkove-ovladani-cz/411-j ablotron-cl-305-click-dalkove-ovladani-centr- zam.html
CL-305 Click slouží k dálkovému ovládání centrálního zamykání automobilů (případně ovládání kufru či 5. dveří). Uzamčení a odemčení je signalizováno blinkry nebo může být i akusticky. Součástí sady jsou dvě klíčenky typu RC-11.
Dálkový ovladač CL-305 Click má volitelnou funkci znovuuzamčení (REARM), volitelnou délku výstupních impulsů a generování dvojitých impulzů. Dálkový ovladač může také fungovat jako jednoduchý autoalarm. K sadě lze dokoupit a přiučit čtyřtlačítkové klíčenky RC-86. Pak lze druhý pár tlačítek používat pro ovládání dalších zařízení – druhý automobil, garážová vrata a podobně.
Možnosti a ceny dopravy
Humpolec/Pelhřimov, posta
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam