• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: Mam asi pet kilo ruznych knofliku! Uplne jsem na ne zapomela, jsou teda spis hnede a takove ruzne obycejne... Kdyz se k tomu dostanu, mam je v garazi, tak ti je nafotim... Ale sehnala jsem je pres inzerat zadarmo!
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    poradte, potrebuju koupit vetsi mnozstvi knofliku na vyrabeni... neznate nakej dobrej obchod, kde treba prodavaji sady?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Čím děláte ty stromy? Lepící páskou?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    den otevřenejch dveří zítra, my jdem
    Kolejiště Podbaba
    http://zeleznice.ddmpraha.cz/
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TULENI: vodovky i neikea z trička nepouštěj...
    TULENI
    TULENI --- ---
    tak takhle to dopadlo :)
    spoluprace naseho dvouletaka a moje >

samostatna prace ctyrletacky .] pardon za mobilovy rozmaz, cekam na svuj telefon z reklamace a tenhle foti fakt bidne..
    TULENI
    TULENI --- ---
    NACITALKA: jo to jsem ted zjistila i o vodovkach ikeackejch , z kuze, stolu apod. dobre ale na tricku to zustalo :((
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    CH_IN_A: Co vim jiste tak NEvhodne jsou ty tubove z IKEA, dobre se smyvaji z kuze ale z tricek nikoli... :)

Taky bych potrebovala poradit, hlavne na tu smyvatelnost z textilu...
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    NACITALKA: jspi na to nejake vhodne barvy? Co se dobre smyvaji (asi nejen z rukou :))
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    NACITALKA: za ucelem porizeni otisku to je takhle asi nejlepsi ale to je kreativita rodicu. Co mam zkusenost, tak jakmile prevezme aktivitu rodic, tak dite po chvilce zpasivni a zacne myslet na neco jineho, takze se muze stat - coz se treba zene stava celkem casto, ze uz je u stolu jediny, kdo pouziva "tvorici nastroje" zpusobem, ke kteremu jsou urcene :)
    Je celkem tezke u malych deti odhadnout jejich moznosti a podle toho je nenapadne "zaukolovat" - navic ty moznosti se co mesic-dva meni, takze clovek aby byl porad v obraze :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    NACITALKA: diky za inspiraci, pro dnesni pobliony idealni aktivita, dem na to s vodovkama tak jsem zvedava, asi nezustane jen u jedne barvy :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZEMINO: Haha :)) ted usem si vzpomela, ze znam vlastne taky nekolik deti/lidi s odporem ke spinavym rukam, omlouvam se za zobecneni... To bylo hloupe.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZEMINO: Mám podobný exemplář - špinavá ručička je konec světa...
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    NACITALKA: mám doma exemplář,který nestrčí ruku do ničeho :) když jsme jednou doma zkoušeli pěnu na holení s barvami,tak jsem mu musela nakonec donést vařečku,,protože on tam tu ruku prostě nestrčí :)
    pusu i ruce si u jídla utírá.. dovede sedět v bahně,ale mávat na mě špinavou rukou,ať ji okamžitě zbavím té špíny .. apod
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    CH_IN_A: https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1043904_633172606750189_747652554_n.jpg

chytni koncetinu, napatlej barvou (a to mi nerikej ze by se mrňousové neradi patlali) a obtiskni na papir, chytni hned druhou koncetinu jineho ditete a taky obtiskni - ty drž papír v ruce pak poloz papir s vytvorem stranou, umyj deti a neporadek a pak dodelej obrazek ") nebo ho muzou dokreslit treba za rok... ale vím, že se mi to lépe povídá, nicméně jsem to s dětmi dělala snad každou chvíli... a obpatlalo se co bylo v dosahu...
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: no to musíme vyzkoušet. Děkuju! se těším víc než ty děti snad :)
    KAI
    KAI --- ---
    kdybyste nekdo mel chut zavitat na moji FB stranku, kde pisu o uceni, vychove, vzdelavani a detech vseobecne, tak muzete tady :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: V podstatě stačí nejaká jamka, nebo něco podobného tvaru sopky, naszpat tam jedlou sodu a zakapat octem ci citronovou stavou (tady byla v sade i potravinova barva cervena)...
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: nádhera jako vždy!!!! na tu sopku je potřeba něco speciálního? to vypadá božsky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam