úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
RAVENXHAVRAN
Zatím žádné reference.
sháním
kresleni v AutoCAD
kreslic/grafik
Ahoj. Jsem vystudovany stavar a nabizim sve kreslicske prace pro geodety (vytvareni situaci, pohledu na fasady objektu apod.), prekreslovani vykresu z papirove formy do digitalni (AutoCad), prevod formatu AutoCAD do formatu PDF, pripadne dalsi graficke prace. V pripade zajmu se ozvete pro domluveni detailu.
Mám za sebou různé spolupráce při pracech na projektech různých stupňů (ÚR, DSP, DPS), rozsahů (rodinné domy, obchodní centra, bytové objekty, průmyslové budovy atd.) a obsahů (různé kombinace profesí TZB), kresličské a grafické práce - příprava grafických značek a bloků zařízení, tvarovek, stavebních částí (kanalizační šachty apod.), příprava textových částí projektových dokumentací, provádění průzkumných prací stávajících objektů a vypracování dokumentace stávajícího stavu. Spolupráce, konzultace, komunikace s ostatními profesemi, projednávání s dotčenými orgány státní správy, zajišťování podkladů správců inženýrských sítí, archivní dokumentace. Taky mě baví grafické zpracování vinylových desek (obal, insert, etikety), kazet, CDr, reklamní letáky nezávislých vydavatelství, plakáty a letáky na hudební akce apod., katalog sortimentu výrobků pro extrémní sporty, presentace týmu sjezdových koloběžkářů (úprava podkladů, editace, stříhání, kompletování videa).
Diky za pozornost.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam