• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    http://hadejkdotevyfotil.rajce.idnes.cz/1.Streda/ třeba vás to zaujme. id hadej fotí fakt krásně
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    pozdrav z ostravy .)
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    vidíš to! díky. teď ještě vyřešit to koleno (zapomněla jsem ho znímit, je už celkem otlučený, tak možná proto o sobě dává vědět..)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SAIL_OR: muže tě bolet ten sval kterej máš na holeni, ten co zvedášpičku nohy...tim jak se odrážíš a zvedáš před položením nohy na zem špičku nezvykle vysoko aby s ní neškobrtla o zem tak mužeš mít namoženej ten sval...
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    vyměnit nohy samozřejmě myslím levou dopředu. i když bazar s nepoškozenýma nohama by taky bodnul
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    ahoj, jen tak aby řeč nestála, mám podobnej problém jako shady. na skejtu jsem se vždycky ploužila v goofy, to samý teďka. po dlouhým zběsilým prohánění po rovině mě ale vždycky začně bolet zejm. levá noha, od kotníku (možná se ozývá výron z loňska) to vystřeluje hlavně do holeně a trvá dny, než si zas můžu delší dobu pojezdit, nebo třeba jenom běhat. nevim, proč mě bolí zrovna holeň, ale je to tak. má někdo podobnou zkušenost nebo radu, jak se toho zbavit? (zkusim vyměnit nohy, ale teda hodně nerada)
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    SAIL_OR: uz vim, kde budu od rijna do prvniho snehu jezdit :-D
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    jinak kdo byste se ještě v tomhle babím létě/ kdykoliv, když bude hezky, pohybovali v berlíně, doporučuju Tempelhof. obří bývalý letiště, kilometry hladkýho asfaltu, kde se to hemží sporťákama včetně prknařů a dokonce i windsurferů s longama. dneska jsem třeba viděla kluka, co za jízdy chytal vítr do létajícího draka na krátkej provaz:)

surfař v pozadí
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    [W] Kompletace longboardu pro HOLKY! | CZECH DOWNHILL SKATEBOARDING
    http://dhsk8.blog.cz/1109/w-kompletace-longboardu-pro-holky

zase... "pro holky".. zkrátka pro všechny flinky a foutky:)
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    Jestli nekdo shanite botky na jezdeni, byl sem ted v Popcorn skateshopu kousek od Strossmayerova nam., maj tam Globe za 500,-, pisou ze je to 2. jakost ale nic spatnyho sem na nich zatim nenasel.
    VICA
    VICA --- ---
    tady si dovolím postnout videjko z dívčí vozící se OV prodakšn :)
    VICA
    VICA --- ---
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    ty boty ideál
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vlacek je asi 4 hodky, to jako nedoporucuju
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Zajisti si vcas odvoz autem, na facebooku jsi taky ;) Ve foru se to resi, predpokladam pojede Vinc zase dodavkou atd atd...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nebo že by romantika vláčkem? ...dívky, slečny co vy na to... pohopkáte mě nějaká na klíně?
    LAIO
    LAIO --- ---
    Zoltan: Jak bude termín dopředu tak pojedu...ale musí mě někdo vzít autem... A tebe bych zgajloval o nějaký starý kola:-)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: Jede, na facebooku se o tom diskutuje. cca 30 lidi...
    http://www.facebook.com/event.php?eid=191762084225278
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NOT4SALE: Nikdo nerika, ze mas jezdit, visjak, jed se minimalne podivat, zjistis jak to vypada nazivo v kotve, dozvis se o kolech behem peti minut vic, nez za dva dny tukani tady, ozkousis si 20 fosen... TO je k nezaplaceni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam