• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ESY
    ESY --- ---
    ELESDY: mam za sebou par let sk8, pak par let bmx, neakej cas jednokolka. Helmu jsem si pujcil parkarat jen na prasarny. Rukavice mam ale rad. Ale ted sehnat ty slide s pukama no
    ESY
    ESY --- ---
    ELESDY: tak ja uz mensi kopecky daval :] A do ty doby nez budou rukavice skladem, tzn pristi tejden zadny uceni slajdu odpada.
    ESY
    ESY --- ---
    ELESDY: jj asi to prijde, ale pak je trosku neprakticky kdyz si to clovek vali z neakyho mensiho kopce..
    ESY
    ESY --- ---
    NOMAAD: tak 1300 je celkem prehlednutelna polozka :]

Mno ja ted prozatim resim problem stim ze se me enak endari kloudne brzdit:D pri footbreaku se me ta noha zasekava. a standup slide nezvladam. Coz lehce kazi muj pozitek z jizdy :D
    LUKS
    LUKS --- ---
    Já teď nedávno koupil rukavice od Landy. a po jednom odpoledni prodřená prsty naskrz. Takž jsem se taky uchýlil k homemade...
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    ESY: Já si už za ty léta několik párů vyrobil,landyachtz rukavice vyzkoušel,ale nakonec jsem nejvíc spokojenej s rukavicema od Loaded.Maj pár vychytávek,který se doma asi udělat nedaj.Jen to chce vypláznout asi 1300:(
    ESY
    ESY --- ---
    jinak jen pro ukazku moji karmy :D koukam nez jsem chtel vyrazit pro rukavice a uz nejsou :D prodali se :D
    ESY
    ESY --- ---
    FLOE: uz od dob bmx preferuju prodysnejsi rukavice a pokud je rozdil jen ve vydrzi tak ok :] se koupi pak dalsi. Ale porozmyslim..

KAzdopadne dneska jsem zjistil ze jak jsem driv jezdil an sk8 tak jizda je cajk. Ale musim se naucit zastavit. Tahle i mensi kopecky maj silu :D
    FLOE
    FLOE --- ---
    ESY: Jestli ti nevadi kuze, sla bych spis do kozenych, nez neoprenovych, vydrzi rozhodne vic. Jestli vyuzijes puky i na prstech bych si nejdriv ozkousela. Popripade s nasitym suchacem na prstech nic nezkazis, prekazet ti nebudou a prinejhorsim si pak muzes puky dokoupit nebo uriznout kus prkynka, nalepit druhou stranu suchace a jet :]
    ESY
    ESY --- ---
    rovnou hodim dotaz ohledne rukavic. Staci puky na dlani ? ty co maj i na prstech me prijdou useless. Premejslim landjachtz freeride rukavicich. neaky proti ?
    ESY
    ESY --- ---
    tak prvni den s longem.. Po dlouhy dobe jsem se zamiloval :D
    ESY
    ESY --- ---
    BECKOU: dik, beru ted ten komplet od pikemana :] ale event si tam pak casem obednam desku :]
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    ESY: zkus http://sickboards.nl/ tem tedka delam vsude reklamu, super komunikace a z holandu UPSkou za den doma
    PIKEMAN
    PIKEMAN --- ---
    Prodam lehce jete LandYachtz Battle Axe, trucky Bear, kola MiniMonster Hawgs. Cena 3500,- Praha
    ESY
    ESY --- ---
    co jsem koukal tak na ebayi se da sehnat za 300$+- s postovnym priority usps.
    ESY
    ESY --- ---
    ZOLTAN: tam jsem koukal a nemaj. Co jsem se prave bavil jeste s one15 tak je to prej problem mezinarodni dopravy, ze nevi kdyz presne to prijde.ale kdybych vedel pred tema dvouma tejdnama ze jeste dneska budu bez rpkna :] Jelikoz jsem se roj rozhoupaval ke koupi. tak jsem to obednal davno uz jinde.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ESY: www.longboardshop.de jestli nemaj, napis jogimu, at to priveze. Veci nad 100 ecek postovny zadaco.
    ESY
    ESY --- ---
    Tak zatim prkna porad nedorazili :/ pry max 7 dnu.

Nema nekdo tip kde se sehnat bamboo totema asap ? klidne si priplatim ale at je to seriozni dodani :]
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    prodam COMET Voodoo D2 - 91,5cm,Topmount, s gripem. Pouze deska.
    Jezdena 2x.

2000,-
    ESY
    ESY --- ---
    NOMAAD: jj verim ze vse bude ok, rikal ze akorat objednaval. takze do 7 dni +- by mela bejt.. Videl bych to fakt na moji karmu. a kdyz nebude do tech +- 7 dni tak to obednam z prvniho shopu neak nejrychlejsim postovnym :D V tomhle priapde uz penize nehrajou roli :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam