• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    SIMEC
    SIMEC --- ---
    Zdravíčko vespolek. Na jaře se chystám objet Českou republiku na longboardu, zhruba po této trase http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1972840 . Akce bude na tři až čtyři týdny a předběžně to vidím na půlku dubna a půlku května, či květen. Celková vzdálenost bude dělat 1600-1800 km a denně se pojede 80 - 100 km. Pokud se někomu výlet zamlouvá a chtěl by se přidat, nechte vzkaz.
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    filmové zpracování street luge ... je to z filmu Rollerball. Neviděl jsem to, ale nejspíš to bude nějakej béčkovej akčňák :D

Street Luge in San Francisco - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1D1NIdfjdks
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    CYRIL: Cyrile skejta ti pujcim ja ty vole...
    A zadarmo.
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    Don't crash into rainbows

ESY
    ESY --- ---
    CYRIL: hele nevim co mas za problemy. kdykoliv jsem se Zoltana na neco zeptal. At tady nebo v poste vzdy me odpovedel uplne bezproblemu a rad poradil.. Asi bych hledal chubu jinde :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    BECKOU: Taky si neco takovyho vybavuju, ale jestli v tom jel Majklnebo Thomas nebo nekdo uplne jinej, to uz si fakt nevybavim...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CYRIL: Clovicku. Precti si, cim jsi prispel do tohohle fora. Cituju: "kde se da pucit longboard?" To je skvely vykrik, hodny pubescenta, oplyvajiciho problemy s akne. Dal jsi vsem tady napriklad naprosto jasne vedet, kde si fosnu chces pujcit. "Jasne, treba na Sibiri urcite nejaky na pujceni budou khamo!" bych povazoval za adekvatni odpoved. Dal chybelo neco jako "Zdravim" nebo alespon "Hey bros!" tedy nejake "Dobry den, rad bych se na neco zeptal". Misto toho vypalis od boku "kde se da" Dale jsem v tom vykriku nepostrehl ani jedno dekuju nebo prosim. Pravdepodobne jsem uz stary clovek a "kdesipucit" znamena v jazyce mladych "Prosimvas nevite kde bych si v Ceskych Dudejovicich"... Diky vsem temhle naznakum, ktere jsem rozklicoval z tveho prizpeveku jak se projevujes a snazil jsem se co nejvic odpovedet ti adekvatnim zpusobem, aby jsi rychle a bez problemu rozklicoval, co se ti snazim sdelit. Omlouvam se, zjevne mi jiz nejde mluvit dostatecne cool. Preci jenom, jsem uz muz v letech, ale na fosne porad jezdim to jo a myslim ze hafo lidi mne zna za celkem v klidu capka (juchajda, pouzil jsem slangismus, jsem to ale kujon!) Takze se neboj, budu porad stejne prijemny a v pohode na lidi, kteri vi, jak se slusne a korektne projevovat. Doufam, ze jsem na tebe nebyl ted nejak impertinentni a informace ktere se ti snazim sdelit pochopis adekvatnim zpusobem. Pac a pusu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CYRIL: hod se do klidu a trochu ucty by nezaškodilo...
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    ZOLTAN: este ze nejsou vsichni co jezdej na longbordech jako ty... tim nemyslim to ze mi nechces pucit desku. to byl fooor. ale tvuj pristup a tvy kecy kolem naznacujou ze asi nejsi moc uvolnenej clovek. je dobre ze nechces pucovat desku aspon na ni budes vic jezdit a skrze to se stanes vic snesitelnej pro takovy srace jako sem ja.
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    myslim ze ve zlutejch laznich v lete pucovali bez zalohy jen na obcanku a za dobry ceny, nevim jak je to ted
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nebude...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CYRIL: Vidisto, tak si pujc lyze a pridelej si na ne kolecka. Tim jsem ti chtel rict, ze tohle nejsou lyze a pravidla jsou dany jinak. Ber nebo nech bejt. Pokud jsem si mel prelozit tvuj prvotni vykrik za ted uz doufam definitivni vyklad, tedy neco jako "hualehuae pujcil byste mi nekdo longboard abych si to zkusil huaehuaehaue" Pak jsem ti chtel napsat, ze ja rozhodne ne, ale je mozne, ze tu nekdo bude, kdo ti sveho mazla na chvili pujci. Presto bych dost pochyboval. Prkno a zenska se proste nepujcuje :)
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    ZOLTAN: ve ski rentu ti pucej lyze na obcanku bez 3000kc... ale jinak si asi chtel rict ze mi desku nepucis ne?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    CYRIL: Tak to asi mas jinej vyhledavac nez zbytek populace. Nerekl jsi ze to chces bez depositu. Bez nej sezen nejakyho kamarada(protoze ti to zcela logicky nikdo nepuci jen tak...), co ti fosnu pujci a jestli nemas takovyho kamarada, zkus treba veslarsky padlo a na to si pridelej kolecka z nakupniho voziku...
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    rampage
    Video: Red Bull Rampage - final highlights : Dolekop.com
    http://dolekop.com/clanek/3288-video-red-bull-rampage-final-highlights
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    vsude chtej 2-3k deposit....
    CYRIL:
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    ZOLTAN: google mi rek: ZOLTAN TI PUJCI LONGBOARD!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam