úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SKOT
reference:
+9
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
patro : 1 inzerát
dřevěné : 6 inzerát
nabízím
dřevěné patro
dřevěné patro na spaní 3,8x2m
dřevo je myslím smrk, rozměry cca 3,8m délka, 2m hloubka, jeden roh kvůli dveřím momentálně vykousnut v ploše cca 100x50cm (viz foto) - neměl by být problém zacelit na celou plochu, jedině bude potřeba vyřešit těch několik horních prken která jsou zkrácena o půl metru (zbylé dlouhé nosné trámy bohatě stačí), podchozí výška je 190cm, celková výška cca 2m; dřevo není povrchově upravováno a pokud je někdo velký estét tak si s ním může vyhrát; patro připravím demontované, odnos a odvoz vlastní - odhadem něco přes 2 metráky dřeva, jeden člověk to zvládne (zrovna sportovec nejsem a do 4 patra jsem si ho vynosil sám, nyní je ve třetím patře), dva lidi lépe, do/na jednoho kombíka se to s trochou fantazie naskládá ale vhodné a bezpečné to určitě není a nedoporučoval bych to, na dvakrát problém s osobákem asi nebude
prodávám z důvodu stěhování a nadbytečnosti
Možnosti a ceny dopravy
vlastni odnos/odvoz, 3. patro
SKOT
---
---
12:52:05 14.2.2012
pořadník beru na vědomí :) jenom kdyžtak rovnou napiště kdy jste schopni zrealizovat odvoz, bylo by dobré ho odvézt co nejdříve
POBY
---
---
12:47:54 14.2.2012
Mno a jestli ten pořadník je a bude, tak když všichni odpadnou, tak se též hlásím =)
KATARINKA
---
---
11:05:31 12.2.2012
Ahoj,pokud by byl mozny poradnik take bych mela zajem ;)
YORAKETER
---
---
21:28:44 11.2.2012
hola,
no tak já bych ho bral.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam