úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LUCIASHECK
reference:
+34
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prahy : 12 inzerát
centra : 1 inzerát
Pokoj : 1 inzerát
nabízím
Pokoj v bytě 3+1 blízko centra Prahy
Z rodinných důvodů opouštím své aktuální "sídlo," pročež toto je nyní k dispozici - pokoj v bytě 3+1 pidikousíček od centra Prahy...
Byt je 3+1 dle mého odhadu kolem 80 metrů čtverečních, v činžovním domě 10 minut pěšky, 3 minuty MHD od Florence, o ulici výš je i tramvaj... V koupelně je pračka a vana, v pokoji (odhadem cca 17 metrů čtverečních, mám změřené jen některé úseky, celý jsem ho neměřila) je dřevěná podlaha, relativně velmi nová skříň (můžu ji zmizet, pokud by nevyhovovala, ale v bytě, kam jdu, mám dvě vestavěné, tak ji následníkovi klidně přenechám), je tu gauč, válenda/postel s úložným prostorem, stolek, křesílko, zrcadlo a menší komoda, pohodlně se sem vejde ještě i např. pracovní stůl. Pokud by si ho chtěl někdo zařídit podle svého, tak ta možnost tu samozřejmě je.
Na sdílení internetu (wi-fi) nechť se případný zájemce domluví s budoucí spolubydlící.
Cena za pokoj se všemi poplatky a energiemi 6 000,-
V blízkém okolí možnost kulturního vyžití (Hudební divadlo Karlín, divadlo Ponec, divadlo Járy Cimrmana, klub Kain, klub Matrix + dobrá dopravní dostupnost prakticky kamkoliv - včetně nočních hodin)...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam