• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    amnesia na disku.. bez titulku, zkusim este najit anglicky
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    nový dvd přírůstek - Transamerika,do kategorie myslím spadá, zájemci nechť se hlásí.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: Vyborny. To pujde na nastenku. Dik :-*
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    http://members.fortunecity.com/jayekayetv/tmovies/9.htm
    na tohle sem trefila nahodou, je to docela obsahlej seznam: A-Z index of movies with transvestite / cross-dressing / drag / transgender / transsexual content
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jojo. Origin of love mi v playlistu nechybu nikdy...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: neomlouvej se :) Sem ráda, že mi to tu na chvíli ožilo...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: jasně. Já nikoho na svojí víru neobracim. Jen sem se ptala a argumentovala :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: Michel je out jak v čem. I když teda je fakt, že na jednom semináři jsme si naším novým Foucaultem ustanovili chaotika Zielinskeho. A to už bych se teda radši vrátila k Michelovi...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: A co bys od toho filmu teda čekal? Mě právě to rozsvícení přijde jako dobrá nadsázka. Vtip. Nečekám od toho hlubokej ponor do lidské duše, což ostatně neni ani Hedwiga...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    WIZZ: :D ve kterych by čtenáře ještě seřval, že nečetli případné předchozí úvahy. To mě při prvním čtení Archeologie vědění dost citelně zasáhlo :)))))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: Aha...tak já tam ten nadhled vidim a vyústění...nevim. Já u filmu nutně nepotřebuju mít katarzi, řešení nebo jasnej konec...Nechci se tu ohánět intelektem, ale Antonioni si na tom víceméně postavil kariéru :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    A teda je pravda, ze si sypu popel na hlavu, ze tu blbnu se skatulkama. Co by mi na to rekl Michel F., ze ;)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: Jo a jeste k tem kategoriim. Ja v tom mam hokej, takze se hadat nebudu. Samotnou by me zajimalo, kam spada treba chlap, kterej sam sebe identifikuje jako lesbicku :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: Já bych to spíš napsala "jen" o šukání. Dyť tim lidi trávej tolik času a dávaj kvůli tomu tolik za terapie, že to asi nějakej význam mít bude, tak proč o tom nenatočit film. A tenhle je ještě ke všemu dobrej (dle mého skromného názoru)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: Mám pocit, že ne, ale myslim, že to tu fundovaně vysvětlí Wizz, až se objeví :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    UBIK: Já si to nemyslim. Hedwigu miluju. Jende z mých nejoblíbenějších filmů a Shortbus taky. John Cameron Mitchell o něm prohlásil, že roli, kterou hraje v Hedwize hudba, splňuje v Shortbusu sex. Jasně, je to hodně explecitní, ale na druhou stranu, proč to skrejvat. Sexem je občas nepatrně traumatizovanej asi každej, ať už z jakýhokoliv důvodu. Mitchell to jen zhustil do pár příběhů a dvou hodin :)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Nemate nekdo napad na nejakou novou anketu? Myslim, ze orientaci osazenstva klubu jsme prolustrovali dokonale, vic uz asi hlasovat nebude a bisexuale jasne vedou (trikrat hura! :) ).
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja tenhle mesic nestahoval skoro vubec, tak to ted dohanim :) kazdopadnesem pri vymysleni, co stahnut, narazil mozna konecne na Amnésie: L’énigme James Brighton, tak doufam, ze se to stahne a bude to, co to ma bejt :)

nasel sem to tady, vypada to, ze tam bude vic zajimavejch kousku...

QUASIT
    QUASIT --- ---
    Právě že stahování teď vůbec nemám, je to pěkně na pikachu...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    QUASIT: bohužel. Nevypadá to vůbec špatně...škoda, že už se mi tenhle měsíc podařilo dvakrát překročit limit na stahování...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam