• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANNIEQueer cinema loves Phillip Morris
    JANITA
    JANITA --- ---
    ANICASE: nechapu...

WIZZ: ta veta si hlavne dost odporuje.. "co maj tuseni" jake tuseni? "nevysvetlite, ze nejsete mezi tema teplyma"...

Boze!! slecna by mela nejdriv trochu povyrust a trochu premyslet, nez neco napise...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: jo, taky mam trochu rudo pred ocima.... mozna by se lidi, co tohle napisou meli rozmyslet, proc na takovej festival vubec chodi

btw kdyz pujdu na festova; africkyho kina, jsem negr? jak to vysvetlim babicce, ze jsem cernej? a hlavne mama z toho asi bude mit problem, protoze tata je bilej
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Jen abych te uklidnila,ty fotky se stejne objevej maximalne na webu mezipater,kam se asi tebou popsany skupiny lidi koukat nebudou...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ANICASE: podle tebou bookovanych diskuzi soudim, ze jsi jeste na stredni skole, je to tak? to jedine by me totiz uklidnilo :) pak dovedu pochopit, ze to takhle prozivas.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Zas tak horky tema to ted uz snad neni,ne? Teply lidi uz u nas dneska nikdo nekamenuje a zaroven na festivalu neprobi haji zadny hromadny orgie v latex,proboha.Vzdyt je to jen tematickej filmovej festival...Jo a jinak jeste odpoved na tvou otazku,ne,nic se necenzuruje
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tohle jste zaznamenali?

Gay filmy v trafikách

jsem zvedavy, co se v te edici dal objevi...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    :o)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    mam za sebou mensi maraton.... dam si pauzu a pujdu na dalsi:-) posledni, co jsem videl je tohle
    http://www.ceskatelevize.cz/specialy/mezipatra/kratke-filmy/smrtelne-nevinne/hlasovani/odeslano/
    vubec mi to neprijde lgbt.... je to queer? :-)
    LURA
    LURA --- ---
    PATRA: Hurá, v Opeře to chodí :-)
    LURA
    LURA --- ---
    PATRA: Aha, chybí mi nějaký modul, proto se to nezobrazuje :-(
    ZIPPER
    ZIPPER --- ---
    :-))))
    LURA
    LURA --- ---
    PATRA: Jak je možné ty filmy vidět? V článku je napsáno, že jsou tam ke shlédnutí do konce listopadu, ale já je neumím najít...
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    no tak ted se jenom potvrzuje tohle MRS_BRIGHTSIDE:
    TYEN
    TYEN --- ---
    jee, anicko, parada! sem si rikala, ze az bude cas, musim jeste na nyxu zamakat na PR - a ty uz to delas za me...diky ti! jinak pokud vim, kamil gay neni ... mohla bych rict, ze to vim (temer) z vlastni zkusenosti :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    WIZZ: tak jako v kombinaci me a annie asi nic jinyho nevymyslis:-))
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    DESEO_MORTAL: penize samozrejme. Zadarmo dneska ani kure...znas to ;)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ANNIE: vubec netusim, co bys za to mohla chtit:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam