úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PIPLA
reference:
+16
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Metodik : 1 inzerát
nabízím
6 prac. pozic: Manažer projektu; Finanční manažer; Metodik VP; Lektor VP; Grafik; Webmaster
type: full-time
Ekologické výukové centrum Švýcárna - Moravský kras hledá pracovníky do 6ti pozic, viz odkaz!!
(Já s inzerátem nemám nic společného, tak se mne, prosím, na nic neptejte. Díky!)
Podrobný popis jednotlivých pozic naleznete zde:
http://modrykamen.brontosaurus.cz/node/202
ZČ HB Modrý kámen na základě poptávky škol v Jihomoravském kraji, především v okrese Blansko a Brno - venkov, zahajuje projekt „EVC Švýcárna školám – Řemesla v údolí“. Jedná se o tvorbu a realizaci 4 řemeslných výukových dílen pro žáky I. a II. stupně základních škol. Výukové programy jsou realizovány v Ekologickém volnočasovém centru Švýcárna, CHKO Moravský kras.
V souvislosti s realizací projektu vyhlašujeme výběrové řízení na tato pracovní místa:
- manažer projektu
- finanční manažer
- metodik výukových programů
- lektor výukových programů
- grafik
- webmaster
Jednotlivé pozice jsou rozepsány v přílohách, právě tak je uveden základní popis projektu.
Zájemci, hlaste se do 25. 5. 2012 na emailovou adresuevc.svycarna@centrum.cz. Kontaktní telefon: 720 132 082 (Vladimíra Regerová) nebo 603 375 481 (Ing. Robert Kubáň).
Pohovory se zájemci proběhnou v pondělí 28. 5. 2012 od 10:00 v kanceláři EVC Švýcárna – Josefov 459, 679 04 Adamov (přesná lokalizace viz modrykamen.brontosaurus.cz/svycarna).
Tento program/projekt/produkt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
Za ZČ Hnutí Brontosaurus Modrý kámen
Vladimíra Regerová a Ing. Robert Kubáň
Statutáři organizace
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam