• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYRILsjzd... sjizdej+svahy = freeride,parks.. a tipy triky na sjezd
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    RILOUTER: jo, az na to, ze v tom filmu premenily planetu Jupiter ve hvezdu :-))
    RILOUTER
    RILOUTER --- ---
    ADAMJ: takze to pak bude tisice malej snowboardu? to bude dobrej kseft ne? .)
    ZUSZKA
    ZUSZKA --- ---
    CYRIL: wau:))) me se libej moc!!!stava se ztebe dobrej fotograf:))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tady jsou nejake odkazy... lokality hlavne slovensko... ale maji tam spoustu dalsich clanku a jinych tipu....

freeride/skialp

Povánoční Velká Fatra na skialpech a snowboardech
    http://www.ho-vsetin.com/view.php?cisloclanku=2006010901

vysoke tatry - (Popisy sjezdů v Mlynické dolině)
    http://climber.skialpfest.sk/z_mlynicka.php
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CYRIL: bys mohl priblizne napsat kde to je... pokud si tam clovek musi vyslapnout po vlastnihc tak bys se nejakeho provaru nebal... a svym zpusobem jsi offtopic... na hezke fotky se muzu dovat jinde... .)
    INDOCHINA
    INDOCHINA --- ---
    CYRIL: jee, zlaty navrsi vid?:)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    CYRIL: ty jo! vyborny snimky!
    ten treti shora mi pripomina zacatek filmu 2010. fakt je to snowboard a ne prevtelenej monolit? kazdopadne si na nej davej pozor, protoze podle filmu se priblizne za rok zacne exponencialne mnozit! ;-))
    MANIZ
    MANIZ --- ---
    krasa.......
    TYCHE
    TYCHE --- ---
    T_MAX:
    FOGLIK:

dekuju pekne... inu zvazim to a pokud nejaky kemp navstivim, tak zde pak poreferuju :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    FOGLIK: přesně .. důležitej je ten basic a pak si třeba hodit nějakej advanced, abys to dokázal využít i v praxi a pak už jen cvičit a študovat sám ..
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    TYCHE: jojo, Korizek je ceska spicka a skvelej chlap (http://www.alpy4000.cz/)
    ale vsechny tyhle Avalanche kampy jsou celkem ztrata casu a penez, ale z neceho tyhle prima horalove musej zivit rodinu, plus ziskas takovej ten teoretickopraktickej zaklad-minimum, na kterym se pak da stavet, takze vrele doporucuju:D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TYCHE: všechny, kde se vyskytuje Viktor Kořízek lze jen doporučit .. byl jsem s ním na několika kempech a pokaždý senzace

Kořízek je Lavinovej preventista a psovod Horský v Krkonoších, plus dělá průvodce všemožně po horách, takže je to hodně povolaná osoba .. a umí hezky a zajímavě vyprávět :)
    TYCHE
    TYCHE --- ---
    Chtela bych se optat, zda jste nekdo nebyl v minulosti na Freedown avalanche kempu na Chopku? Ci na jinem kempu o pohybu v zimnim terenu a lavinach. Rozhoduji se zda letos jet, tak bych ocenila nejake postrehy.. prosim pekne
    ZUSZKA
    ZUSZKA --- ---
    FOGLIK: hmmm..
    BERRY
    BERRY --- ---
    slint
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---
    Jinak vice z freerajdu v okoli Hintertuxu kdyz tak tady a tady..:)
    FOGLIK
    FOGLIK --- ---

ChorchojVorloj vo vikendu v Tuxu;)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    náplast fantastická. simulovaná vrstva kvalitní kůže :) puchejř větší než pětikoruna na polštářku chodidla a žádnej problém. jsem novej člověk :) díky za tip
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ALI_EN: Je to celkem fajn věc- v létě se mi udělal puchýř ze špatnejch sandálů- ta náplast vydrží i koupání v moři
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    eso .. dík! to se bude určitě hodit. pokud drží na chodidle, je to malej zázrak. jen doufam, že maj i velikosti xxl :)) jednou jsem ho propíchla, ale pod nim se udělali další, protože jsem bohužel nohy nemohla šetřit. to už snad minulo. puchejř, tyo .. se nezdá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam