• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACWElectro breax, electro/dirty/filthy/jackin house, tech funk, bassline, fidget, wobble >>> Cyber Disko? :]
    TULEN
    TULEN --- ---
    Refracture live @ The Summer Festival, Spain 2012
    http://soundcloud.com/refracture/refracture-live-the-summer
    OMN
    OMN --- ---
    AUTIST: byl jsi v yes clubu? hele lepsi nez lucerna

LAYUP: a tohle je spatny proc? kvuli skrillexoj?
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    AUTIST
    AUTIST --- ---
    LAYUP: sem neslysel, pastuj. nebo to jeste neni venku? to by bylo usmevny, avsak gugl nic nerika
    nebo jsem uplnej jantar.
    ikdyz by se to dalo mozna cekat ze neco udelaj, hrajou spolu porad na nejakejch akcich, jese s bloody beetroots atd
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    AUTIST: No mne je to jedno.. pro me uz je uplne mimo. Aktualni vec se Skrillexem je posledni kapka.
    AUTIST
    AUTIST --- ---
    AUTIST: no horsi zvuku a zaroven ve vic upocenym sale, kde se vypina klimoska aby se ic chlastali ty jejich krusovice, by to asi neslo ze :D
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    AUTIST: A udajne Legowelt v prosinci v Brne ale na to si teda pockam na oficialni zpravu
    AUTIST
    AUTIST --- ---
    LAYUP: jezis v roxy, achjo.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Boys Noize @ Roxy rijen
    TULEN
    TULEN --- ---
    [ JUNGLIST CALL ft. KRINJAH / partyparty / 17.8.2012 / CR - Praha - Cross club ]

Dolní Weird Highs stage

INSECT ELEKTRIKA Live! (CZ) - http://soundcloud.com/insectelektrika

MAD4CE (Weird Highs / RNF)
    AUTIST (Weird Highs / Iluzor)
    DEKA (Weird Highs / Version 2)
    TULEŇ (Weird Highs / Melofobia)
    DASH (Weird Highs)
    TULEN
    TULEN --- ---
    [ Los Tekkenos + Future disco stage / partyparty / 6.8.2012 / CR - Praha - Cross club ]

Projekt Gargamel a Lastikor jste meli moznost slyset loni v dejvicke klubovne. Letos je budete moci slyset hnedka dvakrat. Jednou na festivalu Povalec a podruhe hnedka v pondeli na to v crossu.

Gargamel vs Lastikor, členové kapely Badjoke - to je liveset clash DJ vs bubeník. Jedinečná show, napříč všemi moderními žánry, od breakbeatu, přes dubstep až po tek. Neskutečná rychlost a vynalézavost, rozhodně se při jejich vystoupení nebudete nudit.

Povaleč 2012 - Index
    http://www.povalec.cz/

Zde je mala ochutnavka z jejich lonkse nasvtevy.

https://www.youtube.com/watch?v=4bF9YP29s4I
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    DRYMAN: musim ríct, ze merici bod tvoji produkce to urcite neni,)
    jak pise layup, chtěl vedet, co se nam nelibi..
    a tady je to samej narocnej posluchac, takže bacha:-D
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    DRYMAN: Dyt jo, tady to taky nikdo moc neproziva.. chtel si vedet co se nam nezda. Jinak s tou averzi to taky nemam tak horky, jsou jisty momenty kdy se pobavim ale treba Smack by mel podle me hlavne hrat, v Djingu mi prijde zajimavejsi.
    DRYMAN
    DRYMAN --- ---
    Todle je mejdanová verze. Žádná poslechovka ani future ani fresh záležitost. V podstatě jsem si to udělal pro sebe do setů na 140 bpm :D 2 sezení , žádná věda ... neni třeba řešit 8 let stárej bassline , když to ani bassline neni a ani nemá bejt.. v mixu to funguje dobře ..já dělal i originál na kterym jsem si dal hodně záležet ..todle určitě neni měřící bod mojí produkce , ale tool na hraní pro ty co maj rádi tydle mcs .. setkávám se s toudle averzí často ..revolta to taky neni ..je to o reálný situaci která se stala .. díky za postřehy !
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    DRYMAN: no kdyz pominu svoji osobni averzi na smackuv rap:) (ale nasel bych i výjimky), tak to na me pusobí jak laciná slátanina, od zacatku do konce jeden bassline, zádnej vývoj, a to nejhorsi slova?:D trapný pubescentní zpívánky vo ničem.revolta!
    AUTIST
    AUTIST --- ---
    ja averzi na ty jejich rap nemam ale tohle mi prijde taky odflakly a to z obou stran, jak po instro tak i rap
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Ale ja jsem tenhle bassline nemel rad nikdy takze muj pohled neni moc smerodatnej.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    DRYMAN: Osobne kdyz pominu svoji osobni averzi na Maratovo, Igorovo a Smackovo rap tak instro mi prijde jak 8 let starej vycpelej kvakajici bassline.. Ale u nas to lidi na party sezerou i s navijakem takze je to jedno.
    DRYMAN
    DRYMAN --- ---

DEATHKA: konkrétněji pls ...
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    no dal sem ti minus, imo uplne strasny:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam