úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NICKY
reference:
+72
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
prodej : 2 inzerát
Dlouhodobá : 1 inzerát
nabízím
Dlouhodobá brigáda - prodej na farmářských trzích
type: brigade-work / one-time job
výdělek cca 1.000,-/den
Ahoj, nabízím možnost dlouhodobé spolupráce při prodeji léčivých mastí na farmářských trzích. Rádi bychom pokryli trhy v Praze, ale je také možné prodávat na trzích v jiné lokalitě (např. dle bydliště).
Z každé prodané masti výdělek 30Kč. Za den se v menších městech prodává cca 20-30 mastí/den. Výdělky se pohybují kolem 800,-/den (přibližně 6hodin). V Praze se dají předpokládat vyšší prodeje...
Zájemci s autem mají přednost, ale zatím auto není podmínkou. Náklady na benzín hradíme!
V případě zájmu pište do pošty. Díky
VERONNIKA
---
---
17:15:53 13.6.2012
Měla bych zájem. Bydlím v Nuslích, mám to blízko na Pankrác, Kubánské náměstí a všude do centra. Mám řidičák skupiny B a vlastní auto
NOHAVBOTE
---
---
15:34:24 11.6.2012
Ahoj, mám zájem, bydlím kousek od Anděla a pracovala jsem v obchodě s oblečením - komunikace se zákazníkem bez problému. Auto nemám, řidičák čerstvě. Děkuju Adéla Plischková
KALE_VAN_THEER
---
---
22:40:04 10.6.2012
Také bych měla zájem, bydlím v pěším dosahu trhů na Jiřáku a na Tylově náměstí. Nicméně bych nejprve ráda věděla, co jsou zač ty masti;-)
DJDORI
---
---
20:49:57 10.6.2012
NICKY
: mám zájem, bydlím Praha 5 ( zde jsou trhy v pátek na Andělu a další na Jiřáku v Dejvicích a na Míráku) dělal jsem mimo filmové produkce na baru... tak komunikace není problem....vůz je v opravě do budoucna není problem...
NICKY
---
---
18:20:15 10.6.2012
Měla jsem tam chybu... jestli to je mířený na ten odkaz na pravidla.cz
DEREK_CUSTER
---
---
17:46:46 10.6.2012
no a pointa?
GOZER1
---