úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
EMIS
reference:
+16
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha vinohrady : 1 inzerát
pronájem Praha : 1 inzerát
vinohrady : 1 inzerát
Praha : 395 inzerát
pronájem : 1 inzerát
nabízím
pronájem 4+1 120m2 Praha 2 vinohrady
pronájem 4+1 120m2 Praha 2 vinohrady, parkování ve dvoře v ceně
Nezařízený byt 4+1 120m2 ve 3. patře činžovního cihlového domu na Praze 2 - Vinohrady. Výborná dostupnost do centra - 3 min. chůze na metro A - Náměstí Míru, 5 min. na metro C - I.P.Pavlova nebo 10 min metro B - Karlovo Náměstí. Po domluvě možnost výměny kuchyňské linky. Parkování ve dvoře v ceně.
Majitel je pohodář s kterým je rozumná domluva. Byt je prostorný a dá se rozdělit na dvě neprůchozí části(2+2) se společnou kuchyní a záchodem. Pokud toto někomu nevadí, tak klidně mohou i dva páry nebo skupina studentů.
Byt není můj, pronájem jen nabízím pro majitele. Provizi žádnou nechci jen normální sousedy ;)
Bydlení je sice v centru, ale absolutně klidné. Okolo kupa parků, do centra se dá v poklidu dojít pěšky.
Domácí mazlíčci po domluvě. Kouřit se dá případně na našem balkoně, vchod tam je z chodby.
Fotky pošlu zájemcům do pošty. Případné dotazy rád zodpovím tamtéž.
Cena 18000/měsíc + 500 záloha na společnou vodu a úklid. Energie (plyn, elektřina) budou přepsány na nového nájemce.
Odkaz na mapu
Možnosti a ceny dopravy
Praha osobně
KOPR
---
---
14:03:19 8.8.2012
Ahoj, je byt ještě k dispozici? Hledám něco pro super lidi, kamarády 2 holčiny a 2 kluci :-) Díky Kopr
JITIKA
---
---
17:52:41 7.8.2012
čau, mohla bych se přijit mrknout? jsme na to 4, a zní to velmi nadějně pro nás!!
WASABILOVERS
---
---
15:52:38 7.8.2012
Ahoj, napodobne by mne zajimaly fotky a pudorys:) diky, boro
STEVIE
---
---
14:25:55 7.8.2012
Mohu poprosit o fotky, pripadne pudorys? Dekuji
<<
<