• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: tak udělejte další :-D
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: hezky :-)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    škoda že včera taky nesvítilo sluníčko, dneska by to šlo...
    QUIP
    QUIP --- ---
    KAPPI: no vida, fotky vydareny a vypadam na nich nejmladsi - jako vzdy ;o)
    Ovsem ta prednaska o autech byla vskutku vyzivna, skoda ze si ji ostatni nemohli vychutnat s nama, protoze nedorazili na objimaci sraz. Takze pamatujte pro priste, ze objimaci sraz neni jen tak obycejna zalezitost "obejmout a dost", je to zaroven velmi vzdelavaci program... ;)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    mimochodem, kdyby někdo váhal, co bylo převratným pokrokem v automobilovém průmyslu 70. let, tak to byl kožený pytlík na šaltrpáce v základní výbavě :-D a prosím, přineste mi svíčku :-)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    foto z první nyx objímací párty :-) účast hojná, přes objímající se lidičky nebylo málem kam si sednout :-D omluvte kvalitu, mobil ve tmě dělá umělecká fota...

KAPPI
    KAPPI --- ---
    všem co s náma neseděli ve věži: další objetí se bude vybírat vratná záloha 10kč plus trestně objetí za docházku! :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: :-)) hezky si to tam užijte :-)
    QUIP
    QUIP --- ---
    MILOSHIT: myslim, ze pujdeme nahoru do cajovny ve vezi, posedet pekne do teplicka, trosku se seznamit, pokecat, popit dobry cajik :)
    Pokud nekdo zdejsi tu cajovnu ve vezi nezna - tak je to tusim pravyma dverma (do veze vedou dvoje dvere) a pak po schodech az nahoru.
    http://www.dojo.cz/cajovna/
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    MILOSHIT: tipoval bych asi do věže, protože poprchává :-)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    QUIP: kamže od tý věže teda půjdete? Já bych možná přišel teda ale spíš pozdějc.
    QUIP
    QUIP --- ---
    takze vime uz kdo vsechno prijde, at vime, jak dlouho cekat pred vezi?
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    Tak mi někdo doma vyhodil karton od televize... Takovej pěkně velikej... Musim najít něco jinýho, bez cedule to nejde :-)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    OLIII: ok, už se na vás těšim :-)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    20 :-) a jak to teda bude?
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    tady je spousta uzivatelu, kteri asi potrebuji obejmout, hehe

[ Prof. Václav Klaus - prezident České republiky ]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LILY: OLIII: může bejt
    LILY
    LILY --- ---
    QUIP: Jo táák, já myslela, že je to opravdické objímání cizích dobrovolníků..
    QUIP
    QUIP --- ---
    LILY: Mno ono tohle vzniklo tak nejak spontane jako takovy vzajemny nyx mini free hugs s popovidanim u caje atd., ale tak zmenam planu a rustu akce se meze nekladou, ze :)
    LILY
    LILY --- ---
    Jéé, teď jsem koukala na to brněnské objímání a toho jednoho týpka znám! Chodili jsme spolu do taiji. Jináč teda kdyby se vybralo místo, kde chodí víc lidí, tak by to možná bylo lepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam