úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DARKY
Zatím žádné reference.
nabízím
Obchodní zástupce
Obchodní zástupce - Comfort energy
Shání někdo práci. Nevadilo by vám dělat obchodního zástupce a prodávat v terénu elektřinu a plyn. Velice dobré podmínky, možnost přepisu dodavatelů, se kterými jsou lidé nespokojení. 600 korun za jedno odběrné místo. Průměrná práce špatného obchoďáka: 2-3 odběrná místa denně. Možnost vydělat si opravdu dobré peníze + počáteční bonusy po dvou týdnech. Možnosti záloh. Kdo by měl zájem, kontaktujte mě: 734 590 269 . Jinak se jedná o sesterskou společnost Bohemie Energy.
Ještě ve zkratce:
Comfort energy- 15 procent sleva na plyn i elektřinu, s tím, že chodíš a říkáš lidem, že vyšel nový zákon na ochranu spotřebitele, a že s ním sepíšeš smlouvu a když současný jejich dodavatel poruší smluvní podmínky, je přepíšeš na comfort a budou to mít levnější a dost, zkrátka jim to hlídáš, a na to slyšej, pak dál přepisuješ dodavatele, se kterými jsou nespokojení, jak energetický centrum a centropol, to si lidé rádi nechají přepsat a ještě děkujou, no já sám jsem prodával Lamu a nepřepisoval, už bych to nedělal, pač už každý skoro má jinou dodávku, ale do tohohle bych šel znovu, pač vim, že bych si vydělal dost, ale už tu dělám v back officu, jak chcete, rozhodně průměrnej člověk si může přijít na hezký korunky
Možnosti a ceny dopravy
600,- za jedno odběrné místo
DARKY
---
---
11:06:12 20.8.2012
ano, že změní cenu za dodavku a je to porušení, jelikož letos vyšel nový zákon na ochranu spotřebitele
TOKI
---
---
16:59:05 19.8.2012
porusi smlouvu, myslis tim zmeni cenu za dodavku energie?
to neni poruseni smlouvy:) ale pokud ji mas na dobu neurcitou tak ti to umozni od ni odstoupit
S161
---
---
14:28:35 17.8.2012
a herbalife, herbalife neumis? :)
FEFTAN
---
---
12:41:09 17.8.2012
Neprud s tim furt
<<
<