úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
DARKY
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Obchodní : 1 inzerát
nabízím
Obchodní zástupce
Obchodní zástupce - Comfort energy
Shání někdo práci. Nevadilo by vám dělat obchodního zástupce a prodávat v terénu elektřinu a plyn. Velice dobré podmínky, možnost přepisu dodavatelů, se kterými jsou lidé nespokojení. 600 korun za jedno odběrné místo. Průměrná práce špatného obchoďáka: 2-3 odběrná místa denně. Možnost vydělat si opravdu dobré peníze + počáteční bonusy po dvou týdnech. Možnosti záloh. Kdo by měl zájem, kontaktujte mě: 734 590 269 . Jinak se jedná o sesterskou společnost Bohemie Energy.
Ještě ve zkratce:
Comfort energy- 15 procent sleva na plyn i elektřinu, s tím, že chodíš a říkáš lidem, že vyšel nový zákon na ochranu spotřebitele, a že s ním sepíšeš smlouvu a když současný jejich dodavatel poruší smluvní podmínky, je přepíšeš na comfort a budou to mít levnější a dost, zkrátka jim to hlídáš, a na to slyšej, pak dál přepisuješ dodavatele, se kterými jsou nespokojení, jak energetický centrum a centropol, to si lidé rádi nechají přepsat a ještě děkujou, no já sám jsem prodával Lamu a nepřepisoval, už bych to nedělal, pač už každý skoro má jinou dodávku, ale do tohohle bych šel znovu, pač vim, že bych si vydělal dost, ale už tu dělám v back officu, jak chcete, rozhodně průměrnej člověk si může přijít na hezký korunky
Možnosti a ceny dopravy
600,- za jedno odběrné místo
DARKY
---
---
11:06:12 20.8.2012
ano, že změní cenu za dodavku a je to porušení, jelikož letos vyšel nový zákon na ochranu spotřebitele
TOKI
---
---
16:59:05 19.8.2012
porusi smlouvu, myslis tim zmeni cenu za dodavku energie?
to neni poruseni smlouvy:) ale pokud ji mas na dobu neurcitou tak ti to umozni od ni odstoupit
S161
---
---
14:28:35 17.8.2012
a herbalife, herbalife neumis? :)
FEFTAN
---
---
12:41:09 17.8.2012
Neprud s tim furt
<<
<