• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    FLUMO: nevím. Nevím, co to je. Lid vládnout nemůže.
    Zastupitelská demokracie je, když zástupci pracují výhradně ve prospěch společnosti, kládají jí účty ze své práce, nemají žádné podivné výhody jako třeba imunita a jsou odvolatelní.

Je to cosi jako nějakej ideál. Neexistující ideál.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    LALINA: a co je podel tebe demokracie? kdyz tohle ne..
    LALINA
    LALINA --- ---
    FLUMO: tady nejsou demokratické volby, to je naivní víra....

tady VŮBEC není demokracie (ostatně vláda lidu je prostě nesmysl už od samého počátku, to nikdy moc nefungovalo, rozhodne ne dlouho, protože se to vždycky zvrhne v cokoli jinýho)

Tady exituje moneykracie. Už ani partiokracie tu není, tady nevládnou už ani strany s nějakými programy nebo pravdily, ale pouze čistě jen skupiny v pozadí a hlavně jednotlivci.
    To, čeho jsme nyní svědky, že se vrstva vrcholných politiků jakoby pročišťuje, je pouze boj mezi nimi. Boj, kdy každej bojuje a pracuje a vládne výhradně sám za sebe a pro sebe.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    SM3: u nas jsou volici na urovni rozvojove zeme. ani nasili nic nezmuze, nebyl by to boj proti politikum, ale obyc. obcanska valka. vlady jsou zde demokraticky zvolene a chce ji nezanedbatelne mnozstvi lidi, vis, ze jen zde na nyxu ma kalousek velke mnozstvi fandu? a to i mezi vzdelanyma lidma? chyba neni v politice, ale v lidech. stacilo by aby na jedine obdobi poslali do vlady lidi ktere znaji osobne a znaji duverne jejich praci a je vyhrano. to se stane tak za 20 let nejdriv pocitam.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ona už je holt taková doba...politici dávno nejednají v zájmu občanstva ale už ani ne v zájmu svých stran, ale pouze a jedině ve svém vlastním zájmu a jestli někdo myslí, že ne, tak je blázen.

lidi, žejo? lidi by měli:-)))))))))
    SM3
    SM3 --- ---
    MNR: " Návrh ministra Tomáše Chalupy" počkat si na tohodle zmrda, co si chce takovýmhle způsobem nahrabat a naprosto stejně jedna s lidma, který navrhujou zákony proti lidem, viz. zdravotnictví kdy lékaři budou muset shromažďovat infromace o pacientech do nějakého registru apod. nesmysly co vymýšlí,,,

Ale ono se podle mě opět vracíme k té mentalitě národa, který si nechá téměř všechno líbit, tak proč by to vlastně nezkusili?
    NEMAM RÁD NÁSILÍ, ale kdyby občas někdo z těchto kriplů byl napadený i přes jejich ochranku, někde bydlí a nevěřím, že jsou hlídaný 24hod denně, kdyby jim občas vybouchlo auto před barákem, apod. tak by si třeba rozmysleli navrhovat tyhle nesmysly... ale to by ty lidi museli ukázat, že se jim to nelíbí a něco proti tomu se snažit udělat...

Ono volby opravdu řešení není a kdo si myslí, že jo, tak at se probudí z té pohádky, která se tady hraje přes 20 let a jestli si někdo myslí, že volbama dojdeme k nějaké změně? Ano nebude tam odeska, čssd, tak tam budou vv, zelený a jiný sráči, je jedno jestli je to oranžový, modrý, rudý, zelený, všechno je to banda zmrdů, který se snaží hrabat jen sami pro sebe....
    MNR
    MNR --- ---
    tak to aspon odlozili, jaxem ted zjistil:

Šumava žije
    Děkujeme všem, kteří poslancům rychle napsali. Zabralo to. Dnes skutečně likvidační návrh zákona stáhli z programu prosincového jednání poslanecké sněmovny. Hlasovaní zatím pouze odložili na příští rok. To už bude připraven neméně strašný návrh zákona od ministra Chalupy. Bude třeba další akce.
    MNR
    MNR --- ---
    tak tu mame konecne kapitalisticko bolsevickou revoluci shora (ani to radeji nectete)

Už je to tady. Poslanci hlasují o zrušení Národního parku na Šumavě
    http://blisty.cz/art/61361.html

Co navrhuje nyní projednávaný zákon:
    >Developerské projekty mají dostat v národním parku stejnou prioritu jako ochrana přírody.
    >Řadu území nyní ponechaných přírodě otevře kácení a těžbě dřeva.
    >Vymezuje koridor pro výstavbu lanovky a později sjezdovky na Hraničníku, a v tomto koridoru ruší ochranu unikátní pralesovité přírody.
    >Chce zřídit společnost řízenou regionálními politiky, která bude dostávat veškeré zakázky na těžbu a prodej dřeva. (!!!!!!)
    >Většina lesů v národním parku se bude napříště řídit pravidly lesního zákona, který platí pro komerční lesy.

jeste vam galerie stromovka prijde jako takovy spek ? proti temhle miliardam slaby odvar, medle....
    LALINA
    LALINA --- ---
    TLOUDEV: :-)))))))) nojo...jen tak maličko...jenom jeden prstíček tam strčíme, hned zase půjdeme:-)))) známe to .-)))
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    tak tak.. ikdyz trochu toho nasilicka bych na dnesni politickou reprezentaci i schvaloval.. takove malicke vyhazovanicko z okenecek dolu na chodnicek.. ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    TLOUDEV: já tohle neřeším, mě je to fuk. Jestli někdo bude sahat po násilí a znárodňování, vždycky to v první řadě zástupu budou vylízanci, kdo jinej?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LALINA: no, me to teda prijde.. bude to nejakej vylizanec, bohuzel.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MNR: nene...na ně bych to fakt netipla.... ale je to jedno:-))

mě to přišlo od nějaký ženy, co jsem znávala před 9ti lety a od té dopby jsme se neviděly, ale občas něco pošle... mnohem méně, než dříve, hehe.-)) většinou to ani nečtu, ale tohle mě docela pobavilo.-)
    MNR
    MNR --- ---
    SM3: tohle je uz docela rozsirene, i na nyxu uz to parkrat najdes.
    a jak tu uz zaznelo, retorika vypada jak z webu D(SS)S. jen patriot jak poleno dokaze takhle prznit materstinu .)
    SM3
    SM3 --- ---
    LALINA: Se smyslem akce souhlasím, ALE:
    pěkně jsem se zasmál při větě: "obsaďte policejní stanice, slušní policisté půjdou s námi, vojska se nebojte, jsou to naši synové a jsou placeni z našich dání." :D to nemůže nikdo myslet vážně ne, slušní policisté(??) nějaký se určitě najdou, ale fízl na ulici je tupý hovado, který poslouchá a poslouchat nejspíš bohužel bude,,, to že se nemáte někoho bát, že vám neublíží protože je placen z Vašich daní mi přijde opravdu hodně úsměvné... nejednou jsem byl naprosto zbytečně buzerován i napaden těma hodnýma klukama od PČR, který mě nenapadnou a nebudou buzerovat protože jsou placeni z našich daní a i na těch autech to mají napsané, Pomáhat a chránit :D

Podpis podtím má být tohle V.A.M. ? Co nebo kdo to je? no každopádně si vemu 3. foták a půjdu se projít po Praze jsem zvědavý na tu "občanskou neposlušnost" :)))

Přijde mi to úsměvné, chce to ukázat, že toho lidi mají dost, ale nějakým mailem, který "když se mi vrátí, tak je lid připraven povstat" :D :D :D :D přijde mi to jako vtip celý

Odkud Ti ty mejly pořád chodí? :)

JANYNA
    JANYNA --- ---
    Jinak k problematice domácích porodů a porodů v porodních domech v ČR přikládám ještě zajímavý článek z Neviditelného psa, který srovnává interpretaci jedné studie v zahraničních a tuzemských médiích. To jsou zajímavosti!

BIRTHPLACE: Důvěřuj, ale prověřuj - Neviditelný pes
    http://neviditelnypes.lidovky.cz/birthplace-duveruj-ale-proveruj-dod-/p_spolecnost.asp?c=A111206_101320_p_spolecnost_wag
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    MNR: No jasně! Vždyť říkám, že to tam prostě už delší dobu chybělo, ne?

Chjo... No, pokud je zde někdo místní, napište na svůj úřad, tohle už fakt nejde. Stromovka a Letná, co nám, milovníkům nejen betonu, z té Prahy potom zbyde? Petřín je fajn, ale nějak mi to tam dává něco jiného, než v těch druhých dvou parcích...
    MNR
    MNR --- ---
    a vite, co mnr tesi?
    ze mam v tech galeriich statisticky taky svuj metr a pul plochy. i kdyz jsem nikdy do zadne nevkrocil...
    MNR
    MNR --- ---
    JANYNA: supr zprava.az vyjedu v te nasi hnusne kdysi-klidne rezidencni ctvrti z dalnicniho tunelu blanka a protocim se na viceurovnove krizovatce okolo podelaneho staromodniho svantovita, budu si moci zajet do nove krasne galerie. na umeni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam