• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    lol, kdyz vidim tuhle diskuzi, tak si pamatuju, ze jsem v jeho nejlepsich letech zapisoval jeho nejlepsi hlasky a ukladal :) Snad to nebude moc dlouhe...

18.3.2006 21:12 – CzechComputer
    „Problém většiny lidí je, že nechápou pojem soukromé vlastnictví. WELL.DONE je můj web. Není tvůj. Já tam mám 100% práv a ty 0% práv. Na svém majetku se mohu sám rozhodovat, jak s ním naložím.

To, že pár teeangerů se vztahem ke KOMUNISMU si osobuje právo nakládat s mým osobním majetkem je naprosto nehorázné... Ke znárodnění (zatím) nedošlo, i když se o to komančové a socani snaží.

PS: navíc publikuji veškeré komentáře, pokud jsou pravdivé, tedy i nesouhlasné. Je jich na mém webu hromada. Ale... Je mi 33 let a znám toho o 1000% více než většina ukřičených teenagerů, která na můj web cosi napíše a myslí si, zcela mylně, že má pravdu. Pokud komentář není publikován, je pro to jediný důvod - onen teenager pravdu neměl, postrádá vědomosti a znalosti, zato u něj převažuje testosteronová nabubřelost, a já nemám čas publikovat nepravdivé věci a následně je dementovat. Onen teenager se poté cítí "ponížen" a pořvává ještě více, místo toho, aby se něco nového naučil, a za 20 let byl třeba tak dobrý jako já :-) „

22.1.2006 15:37 – PCTuning Forum
    „AMD Athlon 64 je zcela nahovno procesor...“

22.1.2006 22:20 – PCTuning Forum
    „Ahoj teenagere, ATI má o desítky W vyšší spotřebu než NVIDIA. To je fakt. Také její chladiče hučí jak prase. Další fakt. Sbohem, teenagere.“

14.06.2005 15:16 – OC Forum
    „Tak ještě jednou, označit Memory Read dle Everestu na 6800 MB/s a latence 44.5 ns za "shitové paměti" může jen .. teenager Teenager je moje označení pro člověka, co toho moc neví, ale hodně křičí...“

14.06.2005 16:58 – OC Forum
    „Hele, teenagere, přestaň osobně a bezdůvodně napadat, jsi ubožák, pokud na to máš, založ si taky svůj web, co má 3000 lidí denně.. anebo drž (pusu), jinak to co děláš je začátek bezdůvodného flame z TVOJÍ strany“

01.07.2005 22:28 – OC Forum
    „U AMD by si měli konečně zaplatit někoho, kdo jim udělá řadič paměti...“

01.07.2005 22:47 – OC Forum
    „Ahoj idiote, chápu toho 1000% více než ty, a mám prachy třeba i na X2 4400+, a ty ne) Hehe.. A proto nejsem fanatické AMD prase jako ty.“

23.2.2006 10:00 – PCTuning Forum
    „Ahoj idiote (sorry, že ti nadávám, ale ty jsi začal, tudíž mi k tomu dáváš právo, abych se k tobě choval stejně), 955XE je to samé co 920, akorát má navíc HT, který si každý stejně na dualcore vypne. A D920 jde opravdu taktovat na 4.5GHz, když ji nemáš, tak nezáviď.

Jasně jsem ti dokázal, na tebou odkazovaných grafech, že lžeš, tak drž hubu a krok a utíkej za tatínkem brečer, jak je to AMD super..“

23.2.2006 10:40 – PCTuning Forum
    „Víš, teenagere, s.r.o. má jednu super vlastnost, za nezaplacené faktury NIKDO neručí. Zkus se poučit v ekonomické teorii.“

26.11.2005 23:31 – PCTuning Forum
    „Kam ta dnešní komunistickosocanská mládež spěje...“

23.3.2006 8:55 – CzechComputer
    „Jsi nemocný člověk, jediné co děláš, je chození po netu a pokřikování na ostatní bez jediné odborné argumentace. Lituji tě...“

21.1.2006 15:17 – PCTuning Forum
    „Se mnou se prostě nemůžeš hádat, mám mnohem více znalostí než ty...“

29.3.2006 14:37 – PCTuning Forum
    „Jistěže jsi teenager, co mu dokonce tatínek koupil počítač. To je dobře. Už nemusíš masturbovat před časopisem
    Teenageři jsou opravdu moc zábavní. Nic neumí, nic neznají, závidí a nenávidí. Ty lepší .. Hulány. Miluji takovéto teenagerovské socky, neustále mi připomínají, jak jsem o 10000% lepší než oni“

29.3.2006 15:37 – PCTuning Forum (pozn. za tohle dostal na PCTF žlutou kartu)
    „Hele, ty nebetyčná natvrdlá píčo (normálně nejsem vulgární, ale ty sis začal, zase, měl bys konečně dostat žlutou kartu a po hubě), psal jsem o DualCore a DualCPU“.

21.08.2005 13:26 – Well.Done
    „Pokud si v 19 letech myslíš, že jezdíš bezpečně, tak to jsi velice nebezpečný šílenec. Člověk se naučí jezdit až po minimálně 100-150.000 km. Já mám najeto přes 1 mil km.“

21.08.2005 13:56 – Well.Done
    „V 15-ti letech jsi jen puberťák, který si myslí, že je king, ve skutečnosti jsi jen človíček, co má zatím mizerné (skoro nulové) znalosti a zkušenosti, jsi příliš emoční a náladový, snadno ovlivnitelný, reaguješ nepřiměřeně..
    Pubertální teenagery je potřeba usměrňovat ve vývoji, aby se z nich v 25 letech stali normální vzdělaní lidé :-) Když se to nedělá, třeba příliš zaměstnaní či naopak hloupí rodiče, stane se z nich cosi zrůdného..“

21.08.2005 23:22 – Well.Done
    „5 let? chudák kluk, to musí mít pěkně idiotské rodiče. A sám to musí být pěkný hajzlík, když jej baví zabíjet lidi ve hře pro 18+. Normální dítě má rádo hezké věci, úsměv, a pomáhá...“

23.08.2005 01:15 – PCTuning
    „Osobně si mohu dovolit koupit cokoliv, a třeba také napsat, že Obr je opruzená píča na svůj web, a přečte si to 4.000 lidí denně. Blbečku...“

10.05.2005 xx:xx – PCTuning Forum
    „Jsou i jiné věci než internet Třeba zrzavá dvacetiletá maďarka s malým zadečkem a 4kama prsama“
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DIM_: Tak dobře, spíš jako bakalářka... pořád lepší než třeba ten bendův bulšit...
    DIM_
    DIM_ --- ---
    SUCZKER: Si to asi neotevrel co?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    HARDCABB: hmmm... ten je asi bez titulu, coz?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    HARDCABB: Co je za problem ? Proste diplomka... porad lepci, nez ty plzensky...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    mozna old, ale nasel sem nekde diplomku Radovana Kaluzi, to musite videt :)) http://www.multiupload.com/PN64ELX9LF
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SADAKO: kuuurde to je drzka ..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SADAKO: SUPER!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hehe (repast z okouního Hulánklubiki, ID kak0r)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    SADAKO: Je to skutečně on. Pod článkem promazává diskuzi :DD
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nez jsem precetl u rADa clkanek tak zmenil design... libi se mi vice ale je to takovy trochu retro styl ;-)
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    SUCZKER: Klidne si posluz :).
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PROCYON: Pošli na okouna ;) Nebo to mam udělat sám ;)
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    ...

SADAKO
    SADAKO --- ---
    Repast z okouna, kinderhulán klubiki
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    recycle ^2, fuck yeah!!!
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    v lete ho totiz vic s3r3 ze je stara pana
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Už zase recykluje...
    HRAX
    HRAX --- ---
    VYHULENY_UFO: okouna nesledujem :) nejak som sa k tomu dnes dostal cez facebook, tak preco sa nepodeli s ostatnymi tu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam