úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LELI
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
automat : 2 inzerát
Mercedes : 1 inzerát
nabízím
Mercedes W201 neboli 190ka, 2litr automat
Mercedes W201 neboli 190ka, 2litr automat
Nabízím k prodeji jeden ze svých oblíbených a milovaných vozů. :-)
Jde o Mercedes W201, známý jako 190ka.
Rok výroby 1985.
Barva bílá.
Interiér zelená látková kostka, zvaná též slangově "světlý myslivec".
Motor a převodovka
2litr benzín, chytá krásně, necuká, jde hladce, v dobré kondici
automat řadí jak má, také v dobré kondici
Vůz jezdí dlouhodobě za 8 litrů naturalu na 100 km, kombinace hlavně město a trocha dojíždění.
Gumy aktuálně už zimní s pěkným vzorkem.
STK proběhla bez závad v květnu 2012, je tedy na necelé dva roky pokoj. Na voze je rovněž platná dálniční známka do konce roku.
Vůz má najeto 230 000 km, což je na mercedes celkem směšný nájezd, rozvod je řetězem a vůz je z doby kdy kvalita nebyla jen slovo z výkladového slovníku...
Na voze jsou cca před rokem dávané komplet nové brzdy, předek + zadek + ručka, takže na cestě se chová jak se sluší a patří.
Na 190ku je tento vůz velmi slušně vybavený, zpravidla bývají v klacku a se švihadlama.
- 4x ele okna, funkční
- šíbr (střešní okno) dvoupolohový, nefunkční, motorek se točí, k vozu náhradní kompletní jiný šíbr ze 190ky, takže bude stačit prohodit. Vůz jsem takto již koupil a zatím jsem se k tomu nedostal, akorát jsem nakoupil ten náhradní celek.
- centrální zamykání
- loketní opěrka - v barvě interiéru, původní.
- originál autorádio Becker Mercedes Classic s automatickou elektrickou anténou
- pevné tažné zařízení (koule), neboli manuální zadní parkovací senzor :-)
Karoserie
nosné a pevnostní prvky ve velmi dobrém stavu, na povrchu dveří a blatníků místy drobné oděrky od parkování, nárazníky dobové originály.
Auto mám rok a půl, předtím osm let jedna majitelka, vyměnil jsem pravidelně filtry a oleje v motoru i automatu, najezdil přes 15000 km a fakt je to auto, kde se jen leje benzín a jezdí. V porovnání s moderními vozy, kór s podobným nájezdem doslova neuvěřitelný. :-)
Ceny dílů, přestože se jedná o Mercedes, jsou poměrně lidové, např. komplet brzdy (všechny kotouče+ destičky předek i zadek + díly na ruční brzdu) stály cca 3500 dohromady. To je zhruba cena jednoho kotouče bez ničeho dalšího na jiný můj vůz... :-)
Do prodeje mě nic netlačí, když přijdete opravdu rychle, možný bonus nebo rozumná slevička.
Kontakt:
777 02 82 02
danuv.mail@gmail.com
nebo zde na nyxu v poste
Možnosti a ceny dopravy
Praha 5
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam