• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)

V záhlaví vždy variantně uvádím dvě hry, které se mohou hrát. Nakonec se rozhodne podle nálady a počtu lidí, kteří přijdou, co se bude hrát. Jakékoli návrhy na další hry, které můžete přinést, pište do diskuze nebo do pošty. Přijít může kdokoli - nezávazně - seznam hrajících budu psát na nástěnku. Offnyx lidé též vítáni! Člověk, který navrhne a přinese hru, která se ten den bude hrát, musí přijít na 100% - jediná omluva je smrt ;o)

navrhnete datum navrhnete cas navrhněte místo BANG Sarka
    rozbalit záhlaví
    ENY14
    ENY14 --- ---
    NOIZER: Doba kamená i Vikingové ji myslim bavit budou, mám s máti podobnej problém a tohle si docela zahrajem. Taky san juan (hloupá - ejší) variace na puerto rico se dá docela hrát, i když to se celkem dost brzo ohraje.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    tak jsem prave objednal Pandemic, Vikingy, Dobu kamennou a Jambo.. to by bylo, aby si nevybrala!:) dominion neni skladem zrovna
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Řím je výborná hra pro dva, ale kdo chce vyhrát, tak musí protivníkovi škodit o sto šest.
    Na hraní ve dvou s přítulkou se výborně hodí třeba Pandemic nebo nějaká jiná kooperační hra, kde hrajete spolu proti hře a naprosto odpadají konfrontace vítěz x poražený.
    A Dominion je pro dva taky dost dobrá, je dostatečně variabilní a hlavně rychlá, takže za hodinku sfoukneš dvě tři partie a to by bylo, aby aspoň občas nevyhrála.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MELIBRION: ne, v osadnicich;)
    CASTROL: dik, mrknu!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NOIZER: ja jsem videla docela zajimavou hru pro dva jmenuje se tusim Rim...zdala se mi docela jednoducha, ale hrat jsem ji nezkousela

a pak bych rozhodne doporucila blokus (http://www.hrajeme.cz/hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=8820)...a nebo scrabbles :))
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    osdnicich? Dominionu ne? :-) Coz me vede k tomu ze prave dominion je docela zajimava hra pro dva :D
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    ona totiz v tech hrach neumi bejt svine! treba v osadnicich nikdy nepouzila zhare, carodejnici, spiona a tak.. kdezto ja to pouzivam jak na bezicim pase.. ;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    MELIBRION: no prave.. zrovna Rico ani nejde hrat ve 2:) treba caylus uz jo, ale je to porad docela na dlouho a ja jsem proste moc dobrej na ni:) a neumim se pretvarovat a nechavat ji vyhravat schvalne..

mi to pripomina nakej starej ceskej film, kde zaznelo: "ale byla to fuska s vami prohrat pane ministre!" :)
    FARIN
    FARIN --- ---
    NOIZER: ve dvou neni spatny treba Jambo
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    Noizer: no ale jestli to chcete hrat ve dvou, tak zrovna u Tikalu, Rika se moc nedivim. Neco spis vylozene pro dva.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    mam totiz problem, ze pro sebe shanim hry jako caylus, puerto rico, tikal atd. a ona to pak se mnou nechce hrat:(
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    co byste doporucili za hru pro me a pritelkyni, kdy ona slozity hry moc nemusi, ja je naopak miluju.. ale chci, aby si zahrala i ona, takze nejakou kratkou (na hodku max.), aby to slo hrat ve dvou a bylo to jednoduchy a zabavny?
    SHARK_A
    SHARK_A --- ---
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Hustě. Nikdy mě nenapadlo, že by se rytíř nemohl použít...
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    LINY: v tak dřevních verzích se nevyznám, za standard považuju současná turnajová pravidla (s výjimkou povolení vracení na poušť)
    (jen pro případné rýpaly - turnajová pravidla podle systému MČR)
    LINY
    LINY --- ---
    JANEQ: no podle prvních německých pravidel se ritíř může použít jen jednou,bud na zloděje-nebo na armádu.v nových pravidlech (velmi zjednodušených) to už rozepsáno není.Asi záleží na tom jak tvrdou chcete hru:-)
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    JANEQ:
    1) kartu rytíře použiješ a od té chvíle se počítá do počtu rytířů pro největší vojsko (počítají se právě ti již použití, odkrytí)
    2) když měníš s bankem, tak měníš suroviny z ruky za suroviny do ruky, co s nimi pak uděláš je tvoje věc.
    JANEQ
    JANEQ --- ---
    dotazy k pravidlum osadniku:

1) kdyz pouzijeme kartu rytire, zapocitava se tato karta do sbirani rytiru pro nejvetsi vojsko?

2) po smene surovin se zamorim; musim smenene suroviny pouzit ihned, v danem kole, nebo si je mohu ponechat?

predem diky za odpoved
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    kdyby nekoho zajimalo.. freewarovej prevod osadniku z katanu:)

http://download.chip.eu/cz/Cities-Online_159376.html
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Prodávám hru Yspahan: http://www.hrajeme.cz/hrajeme/GameDetail.aspx?id_hry=1101
    Je 1x hraná, takže vlastně jako nová!
    Za 700kč. (Původní cena 900kč)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DAMIAN: a jakej mas duvod nehrat prsi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam