• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKADESKOVÉ HRY - nekecáme, hrajeme :)
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    PHOBOS99: Ja to mam rad. Ale jak pisou ostatni, je to fakt na dlouho a je dobre, kdyz hrajou lidi, co znaji pravidla. Co se prekladu tyce, tak ja to mam v cestine a vim, ze u nekterych karet je preklad trochu problematicky. Z kooperativek mam zkusenosti uz jen s Pandemikem a Andorem, takze nemam moc srovnani, ale AH bych doporucil.
    IVIS
    IVIS --- ---
    PHOBOS99: souhlas s REDGUY, nato jak je to opěvovaný tak mě to vyloženě zklamalo. Pokud nejsi zanícený fanoušek Lovercraft univerza tak ruce pryč:) Milión komponent, dlouhé prodlevy, spousta textu. Sklouznutí k nadvládě jednoho alfa-hráče je v podstatě problém většiny kooperativek.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    PHOBOS99: No, znam lidi co AH hrajou a dost je bavi, ja k nim ale nepatrim. Hral jsem ho nekolikrat a muj hlavni problem s nim je, ze na to, jak je to slozita hra (ne pravidlama, ale mechanismem, spoustou komponent, ruznejch karticek a zetonu ktery trva hodinu rozlozit a slozit), je strasne melka a postrada nejakou hlubsi strategii. Navic kdyz hrajou hraci s ruznejma zkusenostma, velmi snadno se sklouze k tomu ze v podstate hraje jen jeden a ostatni jen delaji co jim rekne. Klic je mozna v tom hrat to trochu jako RPG, v tom pripade uz mi ale prijde lepsi hrat rovnou RPG 8)
    Cili, za me nic moc, ale YMMV. Z tehle kooperativnich (nebo skoro kooperativnich) mi treba takova Battlestar Galactica prijde radove lepsi.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ahoj, máte někdo zkušenosti s arkham horror? jde mi hlavně o to, jestli je to prostě a jednoduše dobrá hra (nečekaně), a dále, jestli není problém například překlad a jestli je potřeba dokupovat rozšíření, nebo se bez nich pohodlně obejdu.
    FALCO
    FALCO --- ---
    Memoir 44 je fajn vec. Ja vetsinou hraju hry v Tomovych hrach utery/ctvrtky. Kazdopadne nejlepsi rozsireni k Memoiru je Air pack ale hure sehnatelne (myslim ze jsem ho zahlidl v bazaru zatrolenych her).
    VFISA
    VFISA --- ---
    Je tu nejaky fanda Memoir 44? Dneska se mi podaril pekny kousek a mam z toho radost, koupil jsem z druhy ruky Campaign Book 1, Air Pack, Terrain pack a Winter/sand map, to vse za $50. Mam radost jak maly dite :) jeste to mit s kym hrat.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    AREDHEL: Ok diky, tak ja se nekdy pridam, pristi utery teda nemuzu.
    Ozvu se ti pak do posty.
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    NONOBODY: já chodím do Paluby každé úterý tak dej kdyžtak vědět a můžeš zahrát s námi a okouknout to tam. Většina lidí v naší skupině jsou cizinci, tak snad ti nevadí angličtina (česky z nich umí jen pár, ale asi by se to taky dalo).

Pokud bys chtěla do Tomovek tak doporučuju se dohodnout s lidmi na deskožroutu http://www.deskozrout.cz/groups/2-tomovy-hry-prodejna-s-hernou/.

V Mephitu jsem ještě nebyl, takže nedovedu porovnat.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Díky. No já se teď přestěhovala z Český Lípy, kde jsem vedla vlastní klub, tak bych se ráda k někomu připojila. No, půjdu se tam mrknout a vyzkouším ten Mephit a Tomovy hry též.
    Nebo jestli chodíte někdo někam pravidelně hrát, tak bych se někdy ráda přidala.
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    NONOBODY: klasika a legenda :) Doporučila bych jednou zajít a vidět (znám lidi, kteří ji ani nedokázali najít), ale nemají otevřeno každý den. Před lety se tam dali sehnat hráči snad kdykoliv na cokoliv, teď nevím - na zahrání "něčeho s kamarády" volím spíš ten Mephit nebo vlastní zásoby, na Palubě mi přijde, že mají širší nabídku okrajových her - tam bych šla okukovat staré hry, které ještě neznám.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NONOBODY: tu jeste nezrusili? ja myslel ze uz je zavrena
    FALCO
    FALCO --- ---
    NONOBODY: je to takovy sklepni prostor, me se tam moc nelibi. Vyhodou byla pozdni otviraci doba nicmene v podobne lokalite mi vice vyhodvuje Mephit a uterky/ctvrtky jsou temer do pulnoci otevreny Tomovy hry.
    NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    Chodíte někdo hrát na Palubu? Jaké to tam je?
    HYPAFIRE
    HYPAFIRE --- ---
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    opet po case poradame deskohrani - registrace nutna, blizsi info v poste - pocasi se zhorsilo, pojdte si hrat!

POZOR!!! vstup do prostor z organizacnich duvodu od 18 let!!! - akce je vsak civilni s tematem klubu (prostor) neprovazana....

NONOBODY
    NONOBODY --- ---
    6.11.2013 - Česká Lípa / Klub Progres

KLUB DESKOVÝCH HER
    Hravý podvečer v Progresu.

Přijďte si zahrát svoje oblíbené deskové hry a poznat další.
    Hra o trůny, Carcassone, Dominion, Descent, Citadela atd.
    Seznam her, které máme k dispozici:
    http://www.zatrolene-hry.cz/klub/otevreny-klub-stolnich-her-doupe-47/
    Pokud budete chtít, můžete donést i svoje oblíbené hry.

Příspěvek: 20 Kč
    Drinky k zakoupení na místě. Dobroty si dle chuti přineste.
    Progres
    Progres
    http://www.klubprogres.cz/
    BULKA1
    BULKA1 --- ---
    Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s tou to hrou?
    díky
    Sedm draků | Alza.cz
    http://www.alza.cz/sedm-draku-d417569.htm?idp=2219
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    tak jak jsem predesilal predtim:

chci rozjet nejaky herni vecery u nas v restauraci (kurackej i nekurackej prostor) v Dolnich Pocernicich. Je to malicko z ruky (ale vlakem z masarycky za 13 minut a pak 10 minut pesky, da se i busem z depa hostivar, cernaku, palmovky.. ;)

hry uz mam privezeny, takze nabizim k hrani:
    - klasiky (fantom stary prahy, lovci pokladu, sachy, karty, kostky, z pohadky do pohadky..)
    - rychlovky (carcassone + hospody a katedraly, karetni osadniky pro 2, san juan, jambo, fazole..)
    - standardni karetni i deskovy hry (dobyvatele vesmiru, osadniky pro 3-4, postovni kuryr, doba kamenna + stylove k cili, pandemic, yes, yspahan..)
    - obtiznejsi nebo dele trvajici hry (caylus, kuba, puerto rico, pan prstenu, doom, draci doupe..)

rad bych tu poradal jak herni vecirky/odpoledne, tak i pripadne turnaje.. obzvlast v obdobi zari/rijen + duben/kveten (pres zimu je kemp zavrenej a pres leto je plno) se da udelat opravdu velkej turnaj i s moznosti ubytovani, je to hospoda prinalezijici ke Camping Sokol, takze jsme schopni zajistit ubytovani az pro rekneme 250 lidi, restaurace ma kapacitu zhruba 80-90 lidi max..

v pripade zajmu posta;) (i kdybyste si chteli prijit zahrat jako jednotlivci, milerad si s vami zahraju, uz mi to chybi:))

ten pandemic se neda hrat sam porad dokola:)))
    NUFINKA
    NUFINKA --- ---
    SIRLOON: prostory se nemaskuji, baner vede primo na stranky klubu jen lide se nekdy prilis boji a nemaji ceho - asi nasledek zprav v TV NOVA..... Vyhoda prostor je sklepneni, jak byla desna vedra, dalo se tam celkem pohodlne existovat.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    NUFINKA: v klidu, jenom se ptam :) oni by na to stejne podle webu prisli. ale na baru je to pekny, tam se bude hrat dobre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam