• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EFFKANavigators, Sixin, Madfinger - r´n´b, soul, pop, funky, hip-hop, jazz, groove a další spříznění nejen na české scéně
    BASSA
    BASSA --- ---
    Obrázek
    PUBLIC
    PUBLIC --- ---
    dnes super mejdan v pantheonu

EFFKA
    EFFKA --- ---
    pro fanoušky Martina S. aka Joytearz, který zpíva v Tribetown, dále si ho osvojili Navigators a jeho štace pokračuje dál!
    -----------------------------
    z webu kapely Madfinger
    -----------------------------
    22.05.2009, 17:35 | R
    MADFINGER S NOVÝM ZPĚVÁKEM
    Madfinger dlouho hledali, zpěv a rozvážný výběr jest odměnou :) V postu zpěváka je talentovaný Martin Svátek se kterým od října kapela bude dále působit.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    VINGELOT: hlavne premiera pisnicky Rely On
    VINGELOT
    VINGELOT --- ---
    dnes od 17:00. honza a erika na radiu exrpess, tušim.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    SIXIN postupuji do dalsiho kola v soutezi RGM live space.
    PAICA
    PAICA --- ---
    EFFKA: tak to budeme jedine radi :) supeeeer!
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    PAICA: jasne, loni jsem tam byla na navig a toxique a parada, letos to vidim na vic navstev
    PAICA
    PAICA --- ---
    MADLEN_KA
    MADLEN_KA --- ---
    EFFKA: jelikoz nemam ani suknicky ani saticky a ze je to dost brzo, tak asi ne e... .)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    jde někdo???
    ------------------------------------------------------------------------

NATÁČENÍ VIDEOKLIPU!!!! - 8.5.2009 - 10:00 - ATELIERY BARRANDOV, KŘÍŽENECKÉHO NÁMĚSTÍ, PRAHA 5, ATELIER 1. Zveme tímto každého, kdo má chuť nechat se natočit pro NAVIGATORS a MTV EUROPE. Natáčení se ponese v uvolněném party stylu, mezi klapkami bude hrát Mixtape DJ Robot. Pokud váháte s oblečením: jako na koncert, do klubu, na párty, dámy v sukních, šatech, sexy. Kdo můžete, neváhejte! Kdo máte doma lampy se stínitky, vemte si jednu s sebou.Těšíme se na Vás už zítra ráno!!!!
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Dneska Sixin (cca 19,15), MY Music v paláci akropolis
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    AVALON_CZ: i na Joyride 2007 byla kejtra http://monsa.rajce.idnes.cz/Navigators_-_Joyride/images/photo_151.jpg . Sjed si historii Navigators. Kytara tam byla, je a bude. Na CD je stoprocentne. Ale to je fuk :-)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    EFFKA: tak já viděl ještě dřívější koncerty bez něj.. a díky mojí averzi vůčí kytarám mě moc nepotěšil :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ale jo, Jirka Starha na kytaru je tam hodne dlouho.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    EFFKA: Navigators jsem slyšel hrát 3x - před dvěma lety na Hip Hop Jamu (pro mě top koncert do té doby nepoznané kapely, udělali i s rap-heads super show) a potom 2x na Joyride festivalu, tady v Praze a jestli si dobře pamatuju, tak tam byla akorát basa a žádná kytara. Na CD ten zvuk kytary 100% není.

Na stěžovat si za zvuk na free-entry koncertu a ještě v garáži je asi mimo, ale zpěvu mi bylo líto.. stáli jsme v půlce davu a krásný hlasy Eriky & Noemi jsme moc neslyšeli. Honza do toho řval, takže byl slyšet :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    AVALON_CZ: cozes neslysel hrat Navigatory s kytarou? Je tam odjakziva. No, mozna Eriky zpev by mohl jit trochu vejs, Honza a Noemi mne prisli vpohode. A u Martina na doprovodny vokaly taky vpoho.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    EFFKA: U Navigators byla bohužel zbytečně nahlas el. kytara (s tou jsem je v životě neslyšel hrát!) a potichu zpěv :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam