úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SOWELU
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pro : 105 inzerát
pokoj : 1 inzerát
nabízím
samostatný vybavený pokoj ve 2+1 Vysočany, pro slečnu
4000 vč netu, Vysočany, 3 min od metra, 15 min do centra, pro dívku / mladou ženu
Hledáme slečnu / mladou paní, které by se líbilo v samostatném vybaveném pokoji ve 2+kk ve vile na Vysočanech.
Klidné místo, respekt k soukromí, zahrádka s posezením u domu, za ní park a říčka Rokytka.
3 min na metro Vysočanská, kde je také nákupní centrum se všemi potřebnými službami, 15 min metrem do centra
Finální nájem 4000 vč. veškerých poplatků a internetu.
Vše nově zrekonstruováno, základní vybavení, lednička, pračka, prostory pro uložení kola atd. Spoluobyvatelka ve vedlejším pokoji je mladá pracující dívka. Na chodbě je kuchyňský kout.
Nastěhovat se lze hned začátkem října, ale také kdykoli později v průběhu měsíce, záleží na dohodě. Byt lze vidět buď 1.- 2.10. nebo pak až od 18.10.
Těšíme se!
LYNN
---
---
12:58:03 24.9.2012
Ahoj měla bych zájem, jemi 21 a mam 2letou dcerku, pracuju na ruzyni, takže ideální lokalita. Jeto ještě aktuální? Dík
IGELITKA
---
---
20:15:54 23.9.2012
Zdravím a přeju pěkný nedělní večer :).Váš inzerát mě zaujal a měla bych zájem .Je tedy tahle nabídka ještě aktuální?Jsem jednadvacetiletá milá a pracující slečna.Předem děkuji za odpověď :)
ULTRAMARINA
---
---
12:36:07 20.9.2012
Ahoj, bylo by možné dostat nějaké foto? Díky, ohledně vybavení a stavu podlay a podobně, nevadil by mi ani nezařízený byt
TRIPISEK
---
---
20:23:12 18.9.2012
ahoj, měla bych zájem o spolubydlení. Jsem jednadvacetiletá studentka nekuřačka. Nekonfliktní, energická a opitimistická osoba.
TRIPISEK
---
---
20:23:11 18.9.2012
ahoj, měla bych zájem o spolubydlení. Jsem jednadvacetiletá studentka nekuřačka. Nekonfliktní, energická a opitimistická osoba.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam