úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TIGRE
reference:
+11
nabízím
Rýžovar Clatronic
Prodám rýžovar Clatronic RK3309 s nerezovým plášťem + vnitřní nádoba z hliníku s nepřilnavým povrchem...
Rrýžovar a parní hrnec 2v1, který má nerezový plášť a lze v něm připravovat všechny druhy rýže, ale i luštěniny, polévky nebo cereálie. Vnitřní nádoba z hliníku s nepřilnavým povrchem. Spotřebič má až 45% úspora energie v porovnání s konvenčními varnými plotýnkami.
Hrnec má skleněnou pokličku s ventilkem a kapacitu max 1,5 kg rýže (hmotnost před uvařením). Hrnec automaticky udržuje teplotu po uvaření pokrmu, má automatické vypínání, tepelně izolovaná madla, odnímatelný přívodní kabel a bezpečnostní spínač (provoz není možný bez ohřívací nádoby).
K hrnci je i odměrka na rýži + přídavný hliníkový napařovač pro ohřev zeleniny bez ztráty vitamínů.
Hrnec sám o sobě mě příjde super, pro nás úplně dostačující - dělali jsme na něm jak normální rýži (basmati, jasmínovou), tak rýži na sushi. Důvod prodeje je ten, že jsme si pořídili chytrý papiňák, který umí i rýži. Jako parní hrnec mi, ale nepříjde mi nijak oslnivý, je k tomu hliníkový napařovač, který se tak divně zanáší a potřeboval by vycídit, ale zelenina na něm napařovat samozřejmě jde, jen má poněkud velké díry. Na rýži a nebo na luštěniny mi ale příjde super.
Možnosti a ceny dopravy
K vyzvednutí na Praze 7
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam