• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)

Předvánoční svařákový sraz některý adventní den v Praze na adventních trzích...
    rozbalit záhlaví
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: to je náhodou hezký... my ho sklidili na Tři krále a připadalo mi, že jsme ho měli šíleně krátce. Když si vzpomenu, jak mi to jako dítěti připadalo jako celá věčnost... no možná to bylo tím, že z něj bylo co odtrhávat :)

BAGHICEK: zaslouženě odpočívám ;) ale je fakt, že se při těch výprodejích už přistihnu při myšlenkách na dárky na příští rok :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BAGHICEK: blázníš? Včera jsme teprve vyhodili stromeček :-)

ale musím se přiznat k děsnému hříchu - my ten stromeček vůbec neozdobili! Na Štědrý den jsme nebyli doma, tak jsme se k tomu nedokopali, a ona to byla taková krásná, rovná, huňatá borovička, že vypadala hezky i tak :-)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    tak co? uz se znovu chystate? :-)
    EVKAK
    EVKAK --- ---
    CATHERINE: já myslím, že zde bys mohla něco sehnat - takový ty z dětství. je to ruční práce. ale nevím jestli posílají.. cha po Vánocích... http://www.vanocniozdoby.cz/html/nabidka.php?CZ .)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já jsem tady tolerantní k lecčemu, ale tohle fakt nemáme nikdo zapotřebí.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: to mi připomnělo včerejší Comeback, "ozdobíme si fíkus" :)))
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    nas dnesni vanocni stromecek v praci ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    nebyl ;) známe nás berany ;)
    BAGHICEK
    BAGHICEK --- ---
    ten sraz uz byl? :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: já se bez mučení přiznám, že na to mé chabé etnografické znalosti nestačí...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    TRISSIE: mno není to teda veselice, ale na krov domu se dávala vždycky majka.))))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Velmi nevánočně, ale nevíte někdo, jak se jmenuje ta lidová veselice, když je hotový krov domu?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    byla jsem včera v Holešovicích; mělo to cenu jen na ty hrnčířské a ty byly poslední den, zbytek je cetkárna. Taky jsem se stavovala na Staromáku a Václaváku den po rozsvícení, to je taková klasika, a na náměstí Míru to je prý taky rok od roku stejné ;) kdo chce pěkné trhy, musí za hranice...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    co vanocni trhy?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (zvlast v Crossu :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    AMOPRA: no ty brdo... ja se svatecnim spamum nebranim, ale kdyz je v necem zamontovana Ztracena existence, tak se obavam, ze to bude trochu masakr :D
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    Ztracená existence + workshop sítotisku

07.12.2008 – Neděle-CROSSCLUB

Vstupné: zdarma

Vystupující: Krásné ženy, tvrdí hoši a tradiční divadelně-hudební alko-večírek spolku Ztracená existence! V kavárně bude probíhat workshop sítostiku..aneb přijďte si vyrobit dárek k Vánocům…
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MOLLY: nemuselo to bejt tak okaty, ale jinak samozrejme nevadi :)
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    Pozvánka na nákup pěkných dárečků a dobročinnou akci najednou [ Vánoční dárky v Cestě domů / ostatni / 1.12.2008 / CR - Praha - Cesta domů, Bubenská 3, Praha 7 ]

V kanceláři Cesty domů bude již tradičně otevřen předvánoční obchůdek, kde bude možno zakoupit spoustu krásných, zajímavých, větších či menších drobností, praktických i ozdobných dárků, které udělají radost minimálně dvakrát. Jednou obdarovanému, podruhé Cestě domů a protože se říká, že dávat je radost, tak snad i Vám.

omlouvám se za spam, ale stojí za to
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    vcera jsem koupila darek vsem detem v rodine. Pasaz jak je bontonland na spodu Lucerny. Obchudek s detskym oblecenim,ktery konci a ma akci 1+1 zdarma
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    tak a já už vím jak mám dál služby, takže - příští týden volno, další týden ranní, pak odpolední (tam asi nepřipadá trh v úvahu) a zas týden volno.... .o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tak lidi! mesic! :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam