úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
OKUYANA23
Zatím žádné reference.
nabízím
dobrovolnická práce Afrika/Indie
type: full-time
vzdělávácí kurz v Anglii a práce v Africe nebo Indii
Jedná se o školící program a navazující půlroční dobrovolnickou práci v Malawi, Angole, Zambii, Botswaně, Mosambiku nebo Indii.
V Anglii dostanete tzv. "A certificate" odpovídající částečnému bakalářskému vzdělání. O projektech - můžete se zapojit do projektů oblasti školství, zemědělství, HIV /AIDS prevence...
specifické vzdělání není nutné, důležitá je ochota pracovat s úsměvem, pro druhé a zadarmo:)
V Anglii dostanete ubytování a stravu, v Africe/Indii pak kapesné na jídlo (cca150USD/měsíčně, na místní poměry dost) a ubytování.
Náklady: vstupní poplatek 450liber - jsme neziskovka, tato částka odpovídá ceně za ubytování a stravu za 1. měsíc - kdyby si to někdo rozmyslel, nemůžeme doplácet:), dle cesta do Anglie (cca 1500) a očkování (v Anglii cca. 1000 všechno dohromady) Antimalarika dostanete.
Pro bližší info mi, prosím, napište e-mail na cesivafrice@gmail.com
ps: osobně jsem programem prošla, jinak bych ho nedoporučovala...:)
http://www.youtube.com/watch?v=KqsmA1t50_c
JANJIN
---
---
22:40:34 19.12.2012
Ahoojj :)
Zajímalo by mě taky jak je to s tou jazykovou bariérou .. Jsem na tom taky dosti bídně ale ráda bych byla i líp :) Zní to jako smysluplná práce a určitě je .. Vždycky jsem o tom uvažovala ale nikdy nepodnikla :( .. Chtěla bych to změnit bylo by na čase :) A pomáhat lidem nebo přírodě co víc si přát hlavně když bude co jíst a mít kde spát :)))
Děkuju za odpověď Jana ...
ORISKOVANUTELA
---
---
21:08:12 27.11.2012
OKUYANA23
:
Ahooj:-)
Kdybych se chtěla něčeho podobnýho zůčastnit, jak to je s jazykovou bariérou? Vcelku by mě něco takovýho lákalo, ale moje angličtina je dosti bídná...
Dík za odpověď
Monika
ATYKIN
---
---
16:30:54 1.11.2012
KRUSPINKA
: A kam nastupuješ?
OKUYANA23
---
---
15:26:05 30.10.2012
anglická nejmíň rok (pokud chceš stipendium) a africká půl roku:)
KRUSPINKA
---
---
14:38:03 30.10.2012
mno tohle je nejkratsi kurz, co nabizi cicd .. ale zkus googlit, neco urco bude :) vim, ze kamoska jela na rok do indie, ale tusim, ze jela se salesianama
BSE
---
---
13:24:25 30.10.2012
ahoj, zajímalo by mě něco podobného na kratší dobu. Nevíš o něčem? Díky
KRUSPINKA
---
---
11:05:21 30.10.2012
anglicka cast trva rok, africka/indicka pul a pote jeste pul roku po evrope .. zrovna zitra nastupuju, tak uz jsem trochu informovana ;)
ATYKIN
---
---
8:07:21 30.10.2012
Zajímal by mne stejný dotaz.
ZRZKA
---
---
20:49:45 29.10.2012
ahoj, jak douhlo trvá anglická část a jak dlouho pak indická/africká?
díky Zrz
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam