úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
INSTINKKT
reference:
+15
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
HUAWEI : 2 inzerát
nabízím
Nový, nerozbalený HUAWEI Ascend G300
Prodám nerozbalený HUAWEI Ascend G300. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Android, displej 4", 1 GHZ procesor, 5MPx foťák s bleskem
Prodám nerozbalený HUAWEI Ascend G300. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Nemám pro něj využití, proto ho prodávám. Dostanete kompletní, neporušené balení se záručním listem. Model Huawei Ascend G300 Vás dostane svým čistým designovým a zároveň jednoduchým provedením. Jeho rám působý kovovým vzhledem a zaroveň dodává telefonu velmi bytelné provedení. Telefon Vás díle překvapí rychlým startem, procházením menu, přítomností Wifi, modulu GPS či dostatečně velkým 4" displejem, který je odolný proti poškrábání i otiskům prtů. Povedené fotografie můžete pořídit díky přítomnosti 5MPx fotoaparátu, který je vybaven jak autofocusem, tak senzorem pohybu, vzálenosti i osvětlení. Nezaskočí Vás ani případné vybití telefonu, funkce rychlonabíjení ho totiž bleskově dobije. O výkon se stará 1GHz procesor a 512MB paměti RAM.
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání
SALVATOR
---
---
13:21:59 22.11.2012
Ahoj. Chtěl sem se zeptat, jestli je to jenom zamluvené, nebo už úplně pryč.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam