úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
INSTINKKT
reference:
+15
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
nerozbalený : 1 inzerát
Prodám : 47 inzerát
nabízím
Prodám nový, nerozbalený HTC Desire C
Prodám nerozbalený HTC Desire C. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Můžete si proto vybrat i barvu (černá, bílá, červená). Android 4.0, displej 3,5", foťák 5 MPx, zvuk Beats Audio by DR. Dre
Prodám nerozbalený HTC Desire C. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Můžete si proto vybrat i barvu (černá, bílá, červená).
HTC Desire C je pohledný smartphone klasické konstrukce. Narostl do rozměrů 107.2 x 60.6 x 12.3 mm a při váze 100 gramů patří mezi nejmenší a nejlehčí chytré telefony. Podstatnou část čelní strany zabírá dotykový displej, který má úhlopříčku 3.5 palce a rozlišení 320 x 480 pixelů. Přístroj pohání 600MHz procesor a 512MB RAM. Pro uživatele je připravena 4GB paměť, kterou je možné rozšířit o microSD paměťové karty až do velikosti 32GB. Telefon stojí na platformě Androidu ve verzi Ice Cream Sandwich s nadstavbou HTC Sense. Budete tedy moci využít výhody tohoto populárního systému. Připojit k internetu lze prostřednictvím Vašeho datového tarifu a také pomocí Wi-Fi sítě. Z telefonu lze také vytvořit Wi-Fi hotspot a sdílet tak internet například s tabletem. BlueTooth je zde ve verzi 4.0. Telefon má pětimegapixelový fotoaparát s autofocusem.
Při rychlém jednání sleva.
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam