úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
INSTINKKT
reference:
+15
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
One : 3 inzerát
nabízím
HTC One V - nový, nerozbalený
Prodám nerozbalený HTC One V. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Android 4.0, displej 3,7", foťák 5 MPx s výbornou světelností a bleskem, zvuk Beats Audio by DR. Dre, 25GB prostoru na Dropboxu
Prodám nerozbalený HTC One V. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Nevyužiju ho, tak prodávám.
Mobilní telefon HTC One V je vybaven výkonným 1GHz procesorem, který vám poskytne vynikající podporu při každodenním pracovním vytížení. Jako zobrazovací plochu nabídne 3,7" displej s jemným rozlišením a uchvacujícím podáním barev. Integrovaný fotoaparát zachycuje snímky s vynikajícím rozlišením pěti milionů obrazových bodů. Fantastické fotografie zaznamenává dokonce i při nízké hladině okolního osvětlení. Pokročilý HTC ImageChip pak zajišťuje precizní zaostření v každém okamžiku, a díky závěrce, která se nikdy nezpozdí, vám žádný záběr neunikne. Samozřejmostí je rovněž podpora pro nahrávání HD videa, či pořízení snímku ve chvíli, kdy natáčíte video.
HTC One V využívá technologii Beats Audio, která se postará o špičkově prokreslený a vysoce detailní hudební přednes, jaký byste od mobilního telefonu opravdu nečekali. Integrovaná 4gigabytová paměť vám poskytne dostatek prostoru k uložení všech důležitých aplikací. Případně jí můžete dále rozšířit pomocí integrovaného slotu microSDHC. To vše v šasi s mimořádně detailním zpracováním a nadčasovou konstrukcí, která vypadá opravdu fantasticky.
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání
THEFISH
---
---
14:13:23 4.11.2012
Ahoj, měl bych o tenhle mobil zájem. kdy by asi měl dorazit?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam