úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
CAESARKA
reference:
+25
nabízím
Masticka na vyzivu tvrde tkane, kosti, kloubu
Masticka je vyborna na vyzivu tvrde tkane, kosti, chrupavky, kloubu a odstraneni jejich bolesti. Ma zelenou barvu a krasne voni po pouzitych bylinkach hlavne borovicove pryskyrici.
Borovice (pryskyrice) desinfekcni ucinky, usnadnuje odkaslavani, aktivizuje obranne mechanismy pri hnisavycdh koznich defektech. Ma pusobeni protirevmaticke, protizanetlive a pritobolestive! Ma regeneracni vliv na tvrde tkane, kosti a chrupavky.
Rozmaryna Lekarska odstranuje pocit fyzicke i psychicke unavy a vycerpanosti. Pri zevni aplikaci dochazi k rychlemu ustupu bolestivosti v revmatickych kloubech. Vyhodou rozmarynovych masti je jejich priznive pusobeni na hloubeji ulozene tkane.
Jalovec Obecny uplatnuje se v lecbe bolesti kloubu a patere. Na pokozku pusobi drazdive a muze se ji proto pouzit jako prostredku, zlepsujiciho mistni prokrveni a urychlujiciho hojive reparecni procesy.
Kopriva Dvoudoma pusobi tonizacne a povzbudeve na metabolismus a na vsechny fiziologicke funkce. Podporuje hojeni ran, ucinne antirevmatikum.
Konopi - ucinky protizánetlivé a hojivé, analgetické (proti bolesti, uvolnující (uvolnuje svalové napetí, krece). Velmi rychle odstraní bodavou bolest a ztuhlost svalu.
Leci zánety a otoky žil, bércové vredy, pohmoždeniny jako natlucené koleno, výron a svalové bolesti.
Možnosti a ceny dopravy
osobni prevzeti ci dovezu postou za 48,-
BIGEATER89
---
---
21:09:04 11.2.2014
Zdravíčko.Jednu bych bral,klidně si pro ní dojedu kamkoliv po Praze.Díky
CVRDLINKA
---
---
21:21:58 27.6.2013
stejna otazka, kolik ml za 100Kc? Je moznost dovest do Holesovic?
CAMKA
---
---
18:48:10 29.5.2013
ahoj, je tahle nabídka časově a množstevně omezená nebo budeš mast vyrábět i v časech příštích? díky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam