úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
INSTINKKT
reference:
+15
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Samsung Galaxy : 2 inzerát
Prodám mini : 2 inzerát
Prodám Samsung : 1 inzerát
mini : 17 inzerát
Galaxy : 2 inzerát
Samsung : 5 inzerát
Prodám : 41 inzerát
nabízím
Prodám nový, nerozbalený Samsung Galaxy SIII mini
Prodám nerozbalený Samsung Galaxy S3 mini. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Záruka 24 měsíců. Můžete si vybrat i barvu (modrá nebo bílá). Je zmenšenou verzí vlajkové lodi Samsungu. Displej 4", Android 4.1, dvoujádro.
Prodám nerozbalený Samsung Galaxy S3 mini. Úplně nový, teprve mi přijde od O2 (oficiální česká distribuce). Záruka 24 měsíců. Můžete si vybrat i barvu (modrá nebo bílá). Dostaneme ho na firmu a nevyužijeme, máme už jiné telefony. Samsung Galaxy S III mini je zmenšenou verzí vlajkové lodi Samsungu. Většina podstatných funkcí zůstala zachována a design přístroje zůstal také stejný. Hlavním rozdílem je velikost Super Amoled displeje, který je čtyřpalcový a má rozlišení 480 x 800 pixelů. Díky rozměrům a tvaru se přístroj drží velmi příjemně v ruce. Pod displejem najdete tři tlačítka, na které jsme u Androidových telefonů zvyklí. Přístroj je poháněn dvoujádrovým procesorem, který je taktovaný na 1 GHz a 1 GB operační paměti RAM. Pro Vaše aplikace a data je připravena 8GB interní paměť, kterou samozřejmě můžete rozšířit o microSD paměťové karty. Telefon stojí na platformě Androidu ve verzi 4.1 Jelly Bean. Široká je možnost konektivity. Podpora bezdrátových přenosů BlueTooth, microUSB konektor a Wi-Fi je již samozřejmostí. Z telefonu můžete udělat Wi-Fi hotspot. Jistě Vás také potěší NFC. Fotografie můžete pořizovat pětimegapixelovým fotoaparátem, který podporuje autofocus a do vínku dostal také blesk. Čas na cestách Vám zkrátí FM rádio a také přehrávač multimédií.
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam