• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit

ANKETA LOGO

|KALENDÁŘ AXÍ|

tedy krome macka. tomu to prijde jako kryptokomunisticky projekt jehoz vznik byl provazen nasilnym prevzetim majetku presne ve stylu nejlepsich bolsevickych postupu.....
    http://radio23.cz/
    KDYNÁZEVKDES KÝM/MAPAFLYER
    11.10.2014OWA + guestsklasika link
    7.11.2014OWA SELFMATCHDouble Helixlink
    28.11.2014uvidíšbudeš čučetlink
    link

NEXT SOS: http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=13489

žabák - ORANGE AVAIBLÉ :: Upcoming tee :: Mikca návrh 01 :: Oko Dsgn Tee

rozbalit záhlaví
    KECAM
    KECAM --- ---
    FREETEKK: Naposledy minuly, nebo predminuly rok tusim :) ty porce tam byly fakt nesmyslne :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: to bylo kdy, 2005? :D
    KECAM
    KECAM --- ---
    LAFLY: Vcelku bezne, ja treba, kdyz jsme jeste chodili s kolegy pod slavin, tak jsem si nikdy zadne jidlo neobjednal a pockal jsem az nedoji svoje porce....:)
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    Ted mi doslo ze to je vlastne takovej slusnej dumpster,palce nahoru,tak se to dela v konzumni spolecnosti,checht
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    každej at si zachraňuje, co chce:)
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    kdo nezachranuje,jakoby nebyl :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: to ne no, sem tam nejaky bily jogurt, to je asi tak vsechno vlastne :)
    INXS
    INXS --- ---
    nejlepší bylo mít doma zajdu ;)
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: tak sacher dortík bys mu asi nedal že jo
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ja u nas zachranuju prosle veci a dostava je pes :)
    INXS
    INXS --- ---
    je stylové 8)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    a tak já taky nerada vyhazuju jídlo, přijde mi to zbytečný.. ale zachranovat cizí jídlo z lednice v práci......:)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    VERCA_ZABA: Kdo ví...
    INXS: Heleď to znám, já už si kolegy v práci vycvičil, že se mně nejdřív zeptají, jestli si nedám a až pak vyhazují :)) Zní to sockoidně, ale když ženský tady jsou schopný si koupit grilovaný kuře, sni čtvrtku a zbytek klidně vyhodí...
    INXS
    INXS --- ---
    mno já to brala tak, že dortík zachránim před vyhozením :D nesnášim plejtvání
    a nejsem utlocitná, tak si na to někdo slintnul, no boóže
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    NO_ON: nebo to byla uklizečka?:)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    VERCA_ZABA: No, já taky ne. Ale třeba kolegyně si objednala před Vánoci jako dárek někomu nějaké vakuově balené sejry, drahý, fajnový. A měla to tu někde v nějaké místnosti v krabici, asi 2 týdny. A pak se strasně divila, že jí dva zmizely. Je to hnusný a celkem mi i vadí, že se to stalo na pracovišti, kde se pohybuje relativně málo lidí, takže buď to vzal někdo z nás nebo nevím - návštěva? Ale zase - proč si mám takovou věc nechávat na pracovišti?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    já teda nevim, ale mě by nenapadlo jíst něaký cizí věci tady z lednice v práci.. bůhví, co kdo do toho dává, kde se to válelo, kdo to cucal a tak:)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Hele měla si ho sežrat nebo odnést domů a ne si ho 3 dny schovávat v lednici v práci, no ne? Taky hovno úcta k dárku, nechat to tam ležet a pak bejt rozněžnělá, že to někdo sněd...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: tak přece ti neřeknou, že to bude jiný, že jo:)
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: tvrdili mi v cornithii, že je to pravej vídenskej a neliší se ničim :D
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: to stjeně nebude vono.. páč prostě pravej vídeňskej je pravej vídeňskej.. to je stejný jako s řízkem:) ale zase furt lepší něco než nic..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam