úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ROZVERU
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
kov. : 5 inzerát
sklo : 4 inzerát
nabízím
STYLOVÝ skleněný bar, kombinace lesklé a matné sklo a kov.
Nabízím k prodeji stylový skleněný bar (materiál: sklo, kov / rozměry: 138 cm šířka, 110 cm výška, 38 cm hloubka) za 700 Kč
Je to skvělý a stylově vypadající zaoblený regál pro vytvoření menšího baru v moderní domácnosti. Chromově lesklá konstrukce s policemi z mléčného skla. Je to ocelová konstrukce na 4 nohách, provedení lesklý chrom, horní deska z mléčného tvrzeného skla o síle 8 mm, 2 spodní odkládací desky z mléčného tvrzeného skla o síle 6 mm, zaoblené tvary.
Na spodních deskách chromově lesklé zábrany proti převrhnutí uložených lahví.
(materiál: sklo, kov / rozměry: 138 cm šířka, 110 cm výška, 38 cm hloubka)
Po stěhování pro něj v novém bytě již bohužel není prostor, proto prodávám.Je ve velmi dobrém stavu. Pro snadnější a bezpečnější převoz (jde o sklo) lze snadno rozmontovat. Dodaný bude tedy pro pohodlný převoz v již demontovaném stavu. Následná opětovná montáž je zcela bez potíží.
Vypadá dobře i jako částečný předěl místnosti. Já osobně jsem ho měla buď celý u zdi, nebo šikmo v prostoru, jako optický předěl prostoru kuchyně a obýváku v panelovém 2kk. Je ale také možné využít jako regál podél zdi, nebo může být umístěn přímo do rohu. Nápadům se meze nekladou. Je zcela stabilní a unese hodně.
Pouze osobní odběr v Praze. Kupující si zajistí vlastní odvoz, případně je možná dohoda.
Původní cena byla cca 3 500 Kč. Nyní nabízím
za 700 Kč
Možnosti a ceny dopravy
Osobní předání v Praze, případně dobírka (hradí kupující)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam