S lítostí v srdci tímto oznamuji, že prodávám svojí oblíbenou ...
skejto-běžku
CRAZY CREEK
Skejtoběžka v bodech...
* Skejtoběžka je určena dětem od 8-mi do 99-ti let. :-) ( V podstatě jde jen o hmotnost a mohutnost postavy, která by na něm chtěla jezdit. Doporučuji teenagery do 170cm a váhy cca 70kg. Toto však není horní limit. Crazy Creek zvládne větší zátěž i výšku osoby, ale už to není tak kkomfortní a pohodlné )
* Crazy Creek má skládací kormidlo , takže jej lze snadno přenášet např. v metru ( obdobně jako mají moderní koloběžky ) Kormidlo je i výškově nastavitelné podle potřeby.
* Na skejtoběžce můžete jezdit jako na skateboardu ale i jako na koloběžce. Styl můžete různě střídat a kombinovat. Je to vhodné přibližovadlo pro někoho, kdo by se rád naučil jezdit na skejtu a na koloběžce již umí.
* Skejtoběžka je nejvhodnější pro teenagery. Dá se ale na ní jezdit v pohodě i v dospělosti. Neznám přesně horní váhový limit, ale osobně se zaručuji, že 80kg pro ní nic není.
* Skejtoběžka má vepředu dvě kola, která se natáčí tím, jak se na prkně nakláníte v kombinaci s kormidlem. Obdobně jako na skateboardu.
* Crazy Creek má centrální tělo z vrstveného kompozitního dřevěného listu ( něco jako mají např. lyže ) , tudíž je sám o sobě velice pružný a pohodlný. Zvládá větší terénní nerovnosti než klasický skateboard.
* Crazy Creek již nemá v kolech původní ložiska, ale novější a kvalitnější než byla původní. Ložiska v této skejtoběžce jsou stejná jako do in-line bruslí, takže není problém jej opravovat a vylepšovat .
* Nad zadním kolem je nášlapná brzda, tudíž je Crazy Creek naprosto bezpečný. Pohodlně zastavuje a pohodlně se na něm jezdí, protože se přidržujete předního kormidla. ( Kterým také zatáčíte )
* Díky pružnosti a zároveň odolnosti použitých materiálu lze na skejtoběžce dělat i různé originální triky. ( Takové triky, které nejdou dělat ani na skateboardu ani na koloběžce zároveň... dalo by se říct že to jsou hybridní triky )
* Na skejtoběžce se mi nikdy nic neulomilo, nikde nevidím větší škrábanec nebo prasklinu. Je naprosto funkční.
* Skejtoběžku prodávám docela nerad, protože je opravdu kvalitní a odolná a nikdy mě nezkalamal. Nikdy proto nedám z principu cenu pod 500 kč. ( Původní cena byla kolem 2000,- )
Crazy Creek prodávám pouze z důvodu, že mám nové profi in-line brusle. Nikoliv proto, že by mě omrzel - Crazy Creek neomrzí. Je na něm opravdu zábava a navíc jste na něm originální.
Upřednostnil bych předání skejtoběžky osobně. Za peníze do ruky. ( praha a okolí ) A nejen kvuli tomu, že se tím ušetří za drahou přepravu těžších balíků )
Vážní zájemci prosím nejdříve telefonujte na můj mobil : 776 140 202 a já vám řeknu další podstatné podrobnosti o tomto inzerátu.