úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
FUNKADELIC
reference:
+12
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Model originální : 1 inzerát
case : 2 inzerát
originální : 22 inzerát
Model : 3 inzerát
nabízím
Raspberry Pi Model B + originální case
Raspberry Pi Model B s 512 MB RAM
Prodám nový, nepoužitý Raspberry Pi model B, originální černý case a v původním balení. Objednal jsem si ho a minulý týden dorazil z UK. Nakonec pro něj nemám využití...
Vhodné jako multimediální centrum!
Specifikace:
CPU 700MHz ARM11
512MB SDRAM
OpenGL ES 2.0
1080p30 H.264 high-profile decode
Composite / HDMI výstup
2x USB 2.0
SD/MMC/SDIO paměťový slot
LAN - Ethernet
"Raspberry Pi je počítač velikosti kreditní karty, do kterého lze zapojit monitor, klávesnici a ostatní periferie jako ke klasickému PC. Je to šikovný malý počítač, který má spoustu různých využití. Zvládne většinu práce, kterou děláte na vašem klasickém běžně používaném PC, jako je práce s tabulkami, zpracování textu a hry. Jeho ohromnou předností je minimální spotřeba a proto je ideálním řešení na nonstop běžící aplikace, jako je např. hostování webových stránek, provozování datových úložišť, virtuálních sítí apod. . Také zvládne přehrát video ve vysokém rozlišení. Dodává se pouze samotný počítač, bez ostatních periferií. Používá SD kartu pro bootování a dlouhodobé skladování. Napájí se za pomoci micro USB (jako např. současné chytré telefony)."
Možnosti a ceny dopravy
Postovne zadax
FUNKADELIC
---
---
15:26:23 15.12.2012
mas pravdu, na tohle je myslim naprosto idealni:)
MR3SKA
---
---
12:10:53 15.12.2012
jo, tohle je moc dobrá mašinka. Mam jí jako multimedialni centrum s připojenym diskem a super. navíc to mam nasdílený do sítě ;)
FUNKADELIC
---
---
18:42:14 13.12.2012
prodám za pořizovací cenu, takže 1200 kč
CXI
---
---
18:22:33 13.12.2012
taky by mě zajímala :)
KYSELA_RYBICKA
---