• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POHODAVOLEUrban Rave NomAds & MHD
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CARTMANETWORK23: sem muzete taky vlakem :)
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    POHODAVOLE: Sem na to koukal a zavist ze to mate vlakem jednu zastavku :) sakra vlakem bych vyrazil jak za starejch casu :)
    jinak my sme chteli jet na iluzi ale asi taky prijedem do valce
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KCE: nj neda se nic delat, my dorazime 22. k vam :)
    KCE
    KCE --- ---
    ja uz jedu na gemini narozeniny, ale tohle vypada moc zajimave! skoda..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nepojede nekdo sem dnes? Mame to kousek tak vyrazime :)

    [ Freeparty / partyparty / 8.6.2012 / CR - Stredocesky kraj ]
    TERCY
    TERCY --- ---
    TERCY
    TERCY --- ---
    WTK
    WTK --- ---
    SINDHYL: jo sou to hubertovy univerzalky, ale potvrzuje to mou domenku ze se ty doliky vyhlazujou.. viz i hr simulace.. 1ks http://i.minus.com/jbk56Ss1MJEMoR.png proti 6ks http://i.minus.com/ihugWHU52X499.png

    SINDHYL: jj to je v planu, ted se muselo rozhodnout ktera z tech dvou beden je lepsi.. a proti tem simulacim je to krapet jinde, ten plus 2db rozdil pro (cervenou) mhb46 ze simulaci tam vubec nebyl, a spis dopadla este hur jak dwc.. a to mi to poslechove prislo obracene.. zajimavy..
    je tam x401.. jeste sem nemel moznost to poradne srovnat samotny pri slusnym prikonu.. snad dame v brzky dobe nejakou testovacku.. ale jako zvuk maj prijemnej..

    jj rozdil solidni, uz se z toho dala poslouchat i normalni hudba:D
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    WTK: a jakej je výslednej dojem z těch novejch bassovek? např v porovnání tím Laďasovím "přímákem" ?? jaký jste tam vlastně dali repra?

    to měření by pak bylo důležitý udělat jako celek a celkem pěkně by se s tím dalo pracovat. ale beztak už to jsou tak nepatrný rozdíly který asi neuslyší nikdo. Rozdíl ale proti tomu jak to bylo a jak to je teď je asi dost velkej co?
    WTK
    WTK --- ---
    WTK: je blbej odkaz.. no to je jedno, jako neco vykouzlit by se tam dalo, ale kazdopadne zkouset vyhlazovat neco na trech hornach se trema ruznejma reprakama, je fakt minimalne na celej den, protoze ma kazdej jinou charakteristiku a kdyz bys cokoliv prizved (ubral) tak ti vznikne zas jina dira..
    jinak zajimavy ze zpozdeni tech nasich novejch basaku tam prej neni potreba, podle ty casovy odezvy se to s tim stredem na desetiny milisekundy potkava..
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    WTK: to jsou už ale dvě jiný konstrukce tím pádem.. tak jak to teď más nastavený tak by jsi to měl ideálně násobit. přidáš jeden subbass, jeden bass, jeden střed a jednu vejšku a tak pořád kokola, když to máš komplet, tak logicky nebudeš používat třeba 12 vejškáčů ale stačí jen nastavit vyšší Hi Shelf
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    WTK: nejak se v tech grafech ztracim, ale verim ti :)
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    SINDHYL: no jasne: hraje lip/hur... vetsinou nikdo presne nevi delku svych horen, to je klasika, tak potom litas jak kkt ;)
    Kdyby tak vsichni meli prima, to by byla pohoda :))
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    proč se to tam napsalo dvakrát netuším..
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    Víc stelnejch beden jen zvyšule výkon ale kvalitu nezmění. Ta křivka by šla ještě dost dokonale zlepšit. Pomohlo by mít s sebou i ty druhý konstrukce středů. Jako celek se to chová pořád stejně.


    WTK: Výc stelnejch beden jen zvyšule výkon ale kvalitu nezmění. Ta křivka by šla ještě dost dokonale zlepšit. Pomohlo by mít s sebou i ty druhý konstrukce středů. Jako celek se to chová pořád stejně.


    LADAS_DLT: Zpoždění je možný nastavit pouze znalostí hloubky jednotlivench horen a je důležitý to srovnat poddle jednoho zásadního bodu a do tý stejný lajny to natahat všechno jen samotný bassy zpožďovat je nesmysl protože to pak hraje jinak než ty středy a vejšky.

    Znovu opakuju, člověk nedokáže postřehnout uchem rozdíl v milisekundách..
    Dá se pozorovat jen "hrale líp / hraje hůř"

    Někde jsem viděl dost kvalitní Excelovskou tabulku kde jsi zadal jednotlivý hloubky horen a záchytnej bod ( v Tvojim případě třeba zpoždění vejškový horny proti tej 15" ) a všechno to zpočítalo o kolik je to rozdíl a to se pak nastavilo do procesoru, chtěl bych se k tomu ještě dostat ale nikde to nemůžu najít. to by ušetřilo času..
    WTK
    WTK --- ---
    LADAS_DLT: jinak si prohlidni jakykoliv hotovy mereni stejnyho repraku v naky sestave kde je 1ks a 2ks.. krivka se zmeni vzdycky..
    WTK
    WTK --- ---
    LADAS_DLT: treba u basu vic stejnejch beden krivku pekne vyhlazuje.. no a ty stredy sem myslel spis tak ze stejne nejsou stejny, takze tam cokoliv rovnat nema smysl.. na to pride rec az tak za rok az se bude prekopavat vrsek a bude jednotnej.)
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    WTK: pocet beden a vykon ti tu krivku moc nezmeni, rekl bych..
    WTK
    WTK --- ---
    SINDHYL: kompletni rozhodne ne.. je to jenom jedna basovka, este min krmena nez bude, takze na spodni konec nekoukat.. jeden stred a vejska.. no a vrsek trosku prekopanej.. proti tomu jak to vypadalo predtim je to teda hodne jinde.. tam byl pres 6 db lavor v puvodnim miste deleni, rozfazovany a tak..
    hrbolaty to je furt nejak, to je uz charakterem tech horn ktery jsou starsi jak my:) ale cpat tam dalsich 6peq je celkem nesmysl, kdyz se to stejne pak bude chovat jinak jako celek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam