jedné noci si takhle ke mně přilehl v hlubokem snění kerysik papaláš a hladil mě rval mi mou dušičku tak dlouho, dokud ji nevyrval.. vedle mě ležela máti a (jako v tom REMu) a celá vyděšená pořád opakovala, je tady je tady, děda, duch dědy, ja jí řikám, tohle není mami děda :( ..a možná vidíš to, že třeba i jo, mamka by se plést neměla, svého tatu by poznat měla! ..a možná si z něho udělali terminátora nějakého a poslali ho za mnou.. kurec vidiš to, možná to byl fakt on ..a já se probudím úplně šok, klepu se a vidím ještě jeho stín v okně, klobouk na hlavě, a mě nenapadlo nic jiného, než ho zahnat tím, že ho posledním dechem sfouknu pryč ..a to byla chyba. osudovka :( pak sem se úplně nejniterněji nadechnul snad až od paty a rozklepal jsem se jak sedlák kosu... no a dál už to znáš
šli si očekovat jak moc jsem se z voodoo naučil a udělali si ze mě energetický tunel
a já se snažil brát si energii ze všeho, lidí co jsem vysál, nepočítaně a pět deset minut vzpruha a zas doom a třesavka.. strašná zkušenost
pak mě napadlo napsat tomu týpkovi co mě na to voodoo nalakoval, napsal jsem mu srdceryvný mail, že už stačilo, že jsem uplně na hadry a že ještě den a sekne to se mnou!
nic nic a asi po dvou dnech se mi zdál úplně nádherný sen, co se nepamatuju vůbec, ale střela emoční naprosto, a probudil jsem se a bylo mi o poznání líp ..
pak jsem ještě něco přes týden sbíral síly, ale už to neteklo pryč prostě a já se postupně uzdravil
těžké pscho, napravde..
a nezrobiš nic kua
they are very strong powered motherfuckers, don't fuck wit them, honestly