úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
INSTINKKT
reference:
+15
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám včetně : 1 inzerát
Prodám nový : 2 inzerát
orig. : 1 inzerát
včetně : 19 inzerát
nový : 13 inzerát
Prodám : 40 inzerát
nabízím
Prodám nový HTC 8X modrý, včetně orig. pouzdra HTC
Prodám nový, modrý HTC 8X. Koupeno v lednu 2013 u O2 (záruční doba je ještě 23 měsíců u O2, záručák samozřejmě dodám.)
Prodám nový HTC 8X. Koupeno v lednu 2013 u O2 (záruční doba je ještě 23 měsíců u O2, záručák samozřejmě dodám.) Prodávám ho, protože jsem si nezvykl na tak velký displej a vrátil se k menšímu telefonu. Jen jsem ho pár dnů vyzkoušel a nosil v pouzdře, které k telefonu dám zdarma (cena v HTC Store 499 Kč). Jinak jsem byl s 8X moc spokojen: Rychlá práce, jednoduché sdílení. HTC 8X je spojení operačního systému Windows Phone 8 a výrobce top smartphonů HTC. 8X je vybaven 4,3" displejem S-LCD2 s jemným rozlišením HD, který zobrazuje syté, ale reálné barvy. Navíc je chráněn odolným sklem Gorilla Glass, kterému jen tak něco neublíží. Systém uvnitř řídí dvoujádrový procesor o síle 1,5 GHz a velikost operační paměti se vyšplhala na 1GB. Smartphone tak zvládne i více úkolů najednou, natočí video ve vysokém rozlišení Full HD nebo si s ním zahrajete i nejnovější herní tituly. Na zadní straně je zcela nová 8 MPx kamera, která vše vyfotí ostře a díky širokoúhlé optice se Vám do záběru vejde více přátel. Další exkluzivitou je hudební obvod Beats Audio, který dodá Vaší hudbě ty správný grády. Instalovaná paměť uvnitř je 16 GB. Vše je ukryto v překrásném těle tvořeném jedním kusem pevného polykarbonátu. Při rychlém jednání sleva.
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam