• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLADIVOUNUbytování v ČR
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    KUKATEKK: a kolik vas je? co píšeš splňujeme, ale děláme skupinový rezervace..
    KUKATEKK
    KUKATEKK --- ---
    ahoj, nevíte o nějakém příjemném ubytování spíš na samotě, kam mohou zvířátka? Klidně apartmán, vařit umím ;) a pokud bude wifi, tak se zlobit nebudu ;) do cca 150 km od Prahy
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    FAT: však jo, dík! ;)
    FAT
    FAT --- ---
    QUAACA: Jasně, jen jsem to dával jako tip.
    :-)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    FAT: to taky není špatný.
    ale my půjdem asi do toho penzionu, co jsem dávala. je to tam nekuřácký, točí plzeň a mají bezdrátové připojení na net v celém objektu :))
    FAT
    FAT --- ---
    QUAACA: Ještě tohle http://www.chatahoralka.cz/ Sice to není Žamberk, ale je tam i bazén. Jediná chyba byla, že místní restaurant zavírá dost brzo. Byl jsem tam vloni a ve 20:00 jsem koukal na zamčené dveře. A jiná hospa tam není...
    Ale jinak příroda krásná, prostředí slušné, zacházení taky...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    IZAKPRACH: a co máš na mysli, tím zabavením? bazén, kryté kurty, televizi? hrady, zámky?
    IZAKPRACH
    IZAKPRACH --- ---
    Ahoj sháním nějaký tip na víkend pro dva,za rozumný peníz s možností nějakého zabavení pokud by pršelo..
    Nejspíš Jeseníky,Adršpach,Beskydy,ale nebráním se žádné radě:)
    Sám taky hledám,ale rád si nechám poradit.
    díky P.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    nějaký tip na ubytování v Orlických horách, případně podhůří, okolí Žamberka...?

představuji si nějaký rodinný penzion. samozřejmě zkusím zagůglovat, ale kdyby měl někdo něco osvědčenýho, ráda si nechám doporučit. díky ;)
    KYARA
    KYARA --- ---
    Shánim ubytováni nejlépe v Jizerkách od 1/1 do 4/1, neznáte nejako dobrou horskou chatu?nebo penzion pripadne chaloupku? Muzete mi dát typ, prosim? bud s kuchyní nebo polopenzí, jsme 4 a potrebujeme pokudmozno oddelene pokoje...jestli bude blizko sjezdovky vyhoda, ale nemusi. Dekuju za typy...
    BLUETONY
    BLUETONY --- ---
    Ahoj nabízím ubytovaní v Krkonoších , HORNÍ MÍSEČKY, na silvestra volno ještě 10 osob. 550/polopenze . Přímo v areálu vedle sjezdovky. www.chataselekta.cz

DRAGON
    DRAGON --- ---
    nevite, jestli je tu klub s ubytovanim na Slovensku? sháním ubytování v Bratislavě od 22. listopadu do 25. listopadu, tak se snažím najít všemožné informace. díky
    FAT
    FAT --- ---
    Ahoj, sháním ubytování v okolí Poličky pro 50 osob. Jedná se o noc z 3. na 4.6.2011. Nevěděl byste někdo o něčem? Ideálně tedy v obci Telecí...
    Díky
    ZELENKA
    ZELENKA --- ---
    ahoj,
    zařizuji pro firmu cca na začátku prosince team buillding..............měla jsem na mysli hory, nejspíš Krkonoše, ale něco cheaper, kapacita cca 70 lidí
    stravování a nějaké to povyražení (sauna)
    kdyby ste o něčem takovém věděli, budu ráda za každé info :-)
    díky Z.
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    hoj,

hledáme hosty na vánoce.. kdyby chtěl někdo strávit Vánoce v Jizerkách..tak pošta
    PALVI
    PALVI --- ---
    nevíte, co je nejlevnějšího v Praze od zítřka, ubytko pro studentku
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    Naši známí pronajmou samostatnou bytovou jednotku ve svém domě (1+1, koupelna, WC, samostatný vchod), vhodné pro 2 až 3 osoby. Lokalita: Horní Lánov (cca 6 km od Vrchlabí). Krásné prostředí, velká zahrada.
    Pokud to někoho zaujme, napište mi, prosím, do pošty, zkontaktuji vás s majiteli, abyste se dozvěděli podrobnosti, zejména cenu:-)
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    ahoj, shanim stejne jako loni ubytovani pro 2, s kuchynkou, soc. zarizenim, nejakej apartman spis nez hotel. v Ceskem Svycarsku (nebo v podobny lokalite, kde se daji delat vylety, na miste zas tak nezalezi). Loni jsme byli tady : www.apartmanyktova.cz a bylo to vyborny! doporucuju
    GREATBLONDINO
    GREATBLONDINO --- ---
    Pro vsechny, kteri by chteli navstivit malebne mestecko Stramberk, nebo Beskydy, doporucuji tuto chalupu. Psi jsou tusim povoleni.
    http://www.chalupastramberk.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam